ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2019 | 13:38

Προς εσάς.

Έχετε καταλάβει πλέων τι συμβαίνει στο κόσμο που ζούμε;Με τρομάζει ο κόσμος μας, σε αυτό που εξελίσσεται. Στη μισαλλοδοξία, στο φόβο, στο υπερήφανο αυτό εθνος που προβάλει κάθε χώρα. Γιατί να γίνονται όλα αυτά; Γιατί να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που δεν δέχονται το κάθε τι διαφορετικό, στο ομοφυλόφιλους, στους πρόσφυγες και μετανάστες, στο διαφορετικό τρόπο ζωής του καθ ένα. Γιατί να υποστούν πόλεμο αυτοί οι άνθρωποι, τι διαφορετικό έχουν από τους υπόλοιπους; Θέλω να πω ήμαστε όλοι ανρθωποι, δεν αλλάζει αυτό, ότι χρώμα και να εχουμε, έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, τα ίδια συναισθήματα. Γιατί να είσαι φασίστας; Γιατί να υπηρετείς ένα έθνος; Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συγγενείς μετανάστες, εμεις οι ίδιοι σαν χώρα έχουμε ζήσει την προσφυγιά στο σωθικά μας, στέλνουμε τα παιδιά μας στις γερμανιες μετανάστες για να σπουδάσουν η και να δουλέψουν. Γιατί εσύ λοιπόν είσαι ξενοφοβικος; Ζούμε έναν μεσαίωνα που πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για ότι συμβαίνει. Φοβάμαι πάρα πολύ και το χειρότερο ο κόσμος αυτό το δέχεται η πλειοψηφία δηλαδή. Όλες αυτές τις δολοφονίες αστυνομικών και φασιστών. Τις εγκληματικές ενέργειες στους πρόσφυγες και μετανάστες, στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Και απλά για την πλειοψηφία αυτά είναι μονάχα μια είδηση τίποτα παραπάνω. Γι'αυτό φοβάμαι, γιατί συμβάλουν κι αυτοί σε όλα αυτά , είναι συνένοχοι σε όλα αυτά, στο να κάθεστε στον καναπέ σας και απλά να τα δέχεστε. Είναι τραγικο. Λυπάμαι πολύ για αυτούς τους ανθρώπους, μα πάνω απ' όλα τους φοβάμαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικά συμπάσχουμε ολοι με τον πόνο και τον φόβο σου. Είναι και αυτές οι δημοσκοπήσεις...Κουράγιο. Τι σημασία έχει άλλωστε ποιοι και γιατί κατάντησαν αυτή τη χώρα έτσι; Τι σημασία έχει ποιοι ξεπούλησαν και ξεπουλούν αυτή τη χώρα; Τι σημασία έχουν για σένα οι ατέλειωτοι άνεργοι χωρίς μέλλον και ζωή; Τι σημασία εχει ο γονιός που δεν έχει να δωσει στο παιδί του τα βασικά; Τι σε νοιάζει για το παιδάκι που λυποθυμάει νηστικό στο σχολείο; Για όσους τερμάτισαν τη ζωή τους γιατί δεν άντεξαν στον κατατρεγμό και τους βάφτισαν ψυχοπαθείς; Τι σε νοιάζει πως νοιώθουν οι γονεις της Μυρτώ; Ασήμαντα όλα αυτά για σένα.Αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ο Στάλιν να μας κυβερνήσει. Να μην έχει μείνει γκουλάνγκ ούτε για δείγμα. Να μην υπάρχουν όλα αυτά τα δημοκρατικά που οραματίζεσαι. Να μην αποδέχονται όλοι τις δημοκρατικές μολότωφ και την κυριαρχία των ψαριών στο Αιγαίο. Μπορείς όμως να δώσεις εσύ το παράδειγμα. Να μαζέψεις σπίτι σου όσους ...δυστυχισμένους (με χιλιάδες δολλάρια) μπορείς. Να μη μενουν σε αυτές τις άθλιες βίλες που τους έφτιαξαν για την πλουσιοπάροχη διαμονή τους. Και περιμένουμε ανυπόμονα τις εμπειρίες σου.Θα έλεγα βέβαια να γίνει δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αλλα τα νούμερα στα ανεπίσημα τρομάζουν. Αντε τωρα να μετατραπεί το 90% από όχι σε ναι. Δημοκρατικά πάντα. Πραγματικά συμπάσχουμε όλοι μαζί σου. Μια τραγική μειοψηφία είστε που κάνει πολύ φασαρία.Περαστικά και καλή ανάρρωση!
Scroll to top icon