ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2019 | 01:22

Νεο είδος "αρσενικών"

ΤΟ πιο σιχαμένο...Αυτοι που προσβάλλουν τις γυναίκες με πολυ άσχημα λογια γιατί δε ξερουν πως αλλιως να σου τραβήξουν την προσοχή.Γιατί ρε άντρες μειώνετε τόσο πολυ μια κοπέλα;Πειτε της απλα ότι δε ταιριάζει αυτο που είναι με σας...
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι νέο είδος. Απλά συνηθιζόταν σε μικρές ανώριμες ηλικίες. Τώρα τελευταία έχουν κολλήσει και μεγαλύτεροι μεν αλλά ανώριμοι δε. Αρσενικά προς αποφυγήν και οι δυο τους. Με τις προσβολές δεν προκύπτει τίποτα καλό. Μακριά.Είναι οι αντίστοιχες ντιβαρες σε αρσενική έκδοση. Πολύ άνεραστο είδος και άχρηστο γενικοτερα .
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα από «ένα "αρσενικό" που προσβάλει τις γυναίκες με πολυ άσχημα λογια γιατί δε ξερουν πως αλλιως να σου τραβήξουν την προσοχή.» Είναι ένα «θηλυκό» που κάνει ακριβώς το ίδιο. Ξέρω πάμπολλες περιπτώσεις.
Δεν είναι και τόσο νέα πρακτική αυτή, όσο νομίζετε ή όσο θέλετε να την παρουσιάσετε.Από την δική μας εποχή, για την πλειστόκαινο μιλώ φυσικά, υπήρχε αυτός ο τύπος ορεσίβιου κάφρου, που προσπαθούσε τσιγκλώντας ή κακομιλώντας να τραβήξει την προσοχή. Αρνητική ή θετική, δεν τον ένοιαζε/νοιάζει. Νομίζω ότι ούτε καν το αποτέλεσμα δεν τον ενδιαφέρει και εννοείται ότι δεν τον ενδιαφέρει και το τί επίπτωση ή συνέπειες έχει στο πρόσωπο που έχει στοχοποιήσει. Απλά τώρα, το βάφτισαν negging, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και το Τρουφάκι.Αυτοί οι άνθρωποι έχουν σοβαρά ψυχολογικά να λύσουν. Μην γίνεστε αυτόκλητοι σωτήρες τους. Ούτε το ακαταλόγιστο έχουν. Δεν έχουν καν, δικαιολογία.Ας δώσουν και κάνα φράγκο στους ψυχολόγους/ψυχίατρους, μπας και τσούξει. Αν και τέτοια κομπλεξικά, στερούμενα αυτογνωσίας, άτομα τα μαζεύουν πλέον κάτι κλίκες σαν τους incels. Η ιατρική θεραπεία βλέπεις, είναι ακριβή και δε συμφέρει.
Είναι νέο; Αν και νομίζω ότι έχει γίνει ίσως πιο διαδεδομένο στις πιο μεγάλες ηλικίες, γιατί τα μικρά αγόρια, μια χαρά επιδίδονται σε αυτήν την τακτική, χρόνια τώρα... Υ. Γ. Εγω δεν μπορώ αυτούς που ναι μεν προσβάλλουν, αλλά μετά σου λένε ότι έκαναν πλάκα ενώ η κακία τους ήταν εμφανής. Σου λένε μετά ότι αυτοσαρκαζονται κιόλας (σαν τον Ποποτα που έγινε προοδευτικός επειδή το ρολόι του είδε κόκκινο κουμπάκι).
Scroll to top icon