ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2019 | 21:49

Σε θέλω ,με θελεις

Γιατί δεν.... χωρίζουμε για να μαστε μαζί????? Θα σου πω εγώ το γιατί.Γιατι είμαστε βολεψακηδες.Γιατι φοβόμαστε ακόμα και να παραδεχτούμε αυτό που μας συμβαίνει.Κλεινουμε τα αυτιά μας στα θέλω του σώματος και της καρδιάς μας. Φοβόμαστε το άγνωστο. Καθόμαστε με το σίγουρο. Δεν τολμάμε δε ρισκάρουμε. Αυτοί ειμαστε. Τουλάχιστον μην αλλάξεις τον τρόπο που με κοιτάς.Αυτο μόνο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μιλάς για τον άλλον κι αυτό είναι λάθος. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη με τη δέσμευση που έχεις και θέλεις να είσαι με κάποιον τα παίζεις όλα για όλα. Δεν είναι εδώ ένα σου βήμα κι ένα μου. Ξεκίνα από σένα! Ακολούθησε την καρδιά σου, απελευθέρωσε τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου χωρίς να αγαπάς και ρίξε το ζάρι σου.
Να σου πω και εγώ κάτι άλλο; Έτσι για να σου ανοίξω ας πούμε λίγο τα μάτια. Εκφράζεις τα συναισθήματα που βιώνεις εσύ για αυτήν την κατάσταση, και για να νιώσεις καλύτερα και να έχεις κάποια ελπίδα, παραμυθιαζεσαι. Η άλλη πλευρά, μπορεί να είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της και να μην σκέφτεται τίποτα από όσα σκέφτεσαι εσύ στη/για τη σχέση σου.
Αυτο ακριβώς..Ο αλλος μπορεί να είναι χαρούμενος εκεί που είναι και απλά να κοιτάζει την εξ. Σκεφτόμενος ότι θα ήταν καλή για ένα 15λεπτο στη τουαλέτα...
Scroll to top icon