ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2019 | 23:41

Εξομολογουμαι.

Ότι είμαι περήφανη για την πυγμή που δείχνω κάθε μέρα όσον αφορά τον στόχο μου. Δεν τα κάνω πάντα όλα τέλεια, αλλά με εκπλησσω. Το πώς εγώ έως τέρμα ανοργάνωτος και αναβλητικος χαρακτήρας δείχνω τέτοια υπομονή και επιμονή είναι ένα τεράστιο βήμα. Σιγά σιγά κλείνω τα στόματα πολλών που με θεωρούσαν άχρηστη και το ευχαριστιεμαι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον θα το πάρεις στραβά, αλλά γιατί σε νοιάζει να κλείνεις στόματα άλλων; Θέλω να πω τόσο πολύ σε νοιάζει που κάποιοι πίστευαν χαζομάρες για σένα; Γιατί σ' επηρέαζε τόσο; Τέλος, ελπίζω οι άλλοι να είναι κάτι σαν αντίβαρο για να κάνεις κάτι που εσύ μέσα σου γουστάρεις και σε γεμίζει. Δεν θεωρώ ότι έχει σημασία τι θεωρούν οι άλλοι ως επιτυχία για σένα, αλλά τι σε ολοκληρώνει όντως. Υπάρχει μέσα μας μια φωνή που μας λέει τι πραγματικά θέλουμε να κάνουμε, τι μας γεμίζει. Σε μια πάνω εξ κάποιος λέει ότι πέρασε σε δραματική σχολή κι ας μην είναι 20 επειδή το θέλει και όχι για κλείσει στόματα. Το να τολμάς να κυνηγάς αυτό που θέλεις όντως είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά και πιο όμορφο. Εύχομαι αυτό να κάνεις κι εσύ. :)
Συμφωνώ. Είναι υπέροχο που είσαι προσηλωμένη στο στόχο σου και αξιοζήλευτο! Αλλά χρειάζεται ότι κάνουμε, να το κάνουμε για μας! Όχι για τους άλλους. Όποιος θέλει να σου πει κάτι αρνητικό και τέλεια να είσαι, πάντα κάτι θα βρίσκει.
Scroll to top icon