ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2019 | 08:47

Ντρεπομαι που το λεω...

Αλλα σε αυτον τον κοσμο που ζουμε ολα γινονται με μεσων ... Εψαχνα 2 χρονια δουλεια και βρηκα σε προγραμμα 8 μηνο αλλιως δεν θα εβρισκα τιποτα! Βρηκα προσφατα μια γνωστη μου που δουλευει στο δημοσιο μονιμη ειναι και μου λεει χωρις μεσων κοριτσι μου τιποτα δεν γινεται ετσι ειναι η κοινωνια... Ντρεπομαι που το λεω αλλα στην Ελλαδα του 2019 χωρις μεσων δεν γινεται τιποτα εγω λεω να μπουν σε δουλειες αξιοι ανθρωποι με ικανοτητες και γνωσεις και η γνωστη μου αυτη μου ειπε μην το ψαχνεις η περισσοτεροι ειναι ασχετοι αλλα μπαινουν στης καλυτερες θεσεις!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν μια δουλειά ανάλογα με τα προσόντα που έχει ο καθενας. Για μένα οποιοσδήποτε ζητάει δουλειά, θα πρέπει εντός λίγων μηνών το πολύ να "τακτοποιείται" καπου ανάλογα με τις ικανότητες του. Αλλά για να γίνει αυτό, (πέρα από οργάνωση) θα πρέπει να υπάρξουν όσες θέσεις εργασίας αντιστοιχούν στον κάθε ένα από εμάς. Για να επιτευχθεί αυτό με τη σειρά του, (ΑΝ) θα πρέπει να μην υπάρχει κατάχρηση του χρήματος από τους πολιτικούς και επένδυση αυτών σε επιχειρήσεις, (μεταξύ άλλων) οι οποίες θα δώσουν με τη σειρά τους πολλές θέσεις εργασίας και προσλήψεις. Επίσης, θα μπορούσε σε μια ιδεατη Ελλάδα, να υπάρχει αξιοκρατία.
Αν ήξερα πως για να με πάρουν σε οκτάμηνο πρόγραμμα έπρεπε να γράφω ανορθόγραφα θα το είχα κάνει. Σίγουρα βοηθάει να έχεις μέσον και γνωστό αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος. Πρέπει να έχεις προσόντα και ένα δυνατό χαρτί- ειδικότητα και η προϋπηρεσία επίσης βοηθάει. Μετά είναι η έξτρα μοριοδοτηση βάσει βαθμού, αριθμό τέκνων ,αμα ανήκεις σε πολύτεκνη οικογένεια κτλ κτλ. Για το δημόσιο μιλάμε πάντα. Εμένα πάντως ο ΟΑΕΔ δεν μου βρήκε ποτέ δουλειά. Μόνη μου τις βρήκα και τις βρίσκω. Όλο ψεύτικες ελπίδες και από τηγανητα τίποτα. Είναι για τα πανηγύρια. Ευτυχώς πλέον είμαι σε καλό δρόμο μετά από αρκετά βάσανα.
Έλα κορίτσι, καλά σου λένε...Μπορεί να έχεις δίκιο, φυσικά υπάρχει το μέσον...αλλά όπως φαίνεται από τον τρόπο γραφής σου δεν μπορείς να μπεις κάπου βάσει ικανοτήτων (εκτός αν γνωρίζεις κάποια πολύ συγκεκριμένη τέχνη)...Οπότε κι εσύ θα μπεις κάπου με μέσον ή έστω λόγω εμφάνισης, αν την έχεις.
Επίσης, ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε κι αν η γνωστή σου μπήκε στο δημόσιο με μέσον, αλλά και το δικό σου επίπεδο μόρφωσης, διότι υστερείς σημαντικά σε ορθογραφία και σύνταξη. Τι δουλειά να ψάχνεις άραγε; Είμαι πολύ περίεργη.. Να ξέρουμε τι ζητάμε δηλαδή και πού στοχεύουμε.
Γενικεύσεις γενικευσεων..Προφανώς μια γνωριμία ίσως ανοίγει κάποιες πόρτες και να κάνει το δρόμο πιο εύκολο, αλλά αν κάποιος είναι ξύλο απελεκητο, τότε δεν έχει νόημα να τον προσλάβει μια εταιρία. Πιο ζημιωμενη θα βγει..Για δημόσιο δε ξέρω και δε θέλω να βγάλω συμπέρασμα, αλλά κάτι που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι τερααααστιος..Ξέρεις 2 γλώσσες, άλλοι ξέρουν 4.Ξέρεις λίγο word Excel κλπ? Άλλοι έχουν χαρτί για όλα αυτά + Adobe.Τα έχεις όλα αυτά + μάστερ? Άλλοι τα έχουν επίσης + εμπειρίες από εθελοντισμό, οργανώσεις κλπ..
Scroll to top icon