ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2019 | 20:41

Ωρε κόσμε

από όσο μπορώ να θυμηθώ η μάνα κατηγορούσε τον πατέρα ότι είναι κακούργος και την βρίζει την κάνει την ράνει και ανάθεμα αν της ύψωσε ποτέ τη φωνή. Αυτή του έχει αλλάξει τα φώτα μια ζωή γέρασαν και σαν να μην πέρασε ούτε μέρα συνεχίζει το βιολί της και λέει όπου σταθεί και βρεθεί ότι ο άντρας της την βασανίζει και ότι τον ΥΠΗΡΕΤΕΙ δεκαετίες αν είναι δυνατόν!!! Ο άνθρωπος δεν τολμάει να της ζητήσει ένα ποτήρι νερό όλα μόνος του τα κάνει και τα δικά της μαζί. Ότι λεφτά παίρνουν από τα χέρια της περνάνε του δίνει χαρτζιλίκι αν είναι στις καλές τις να πάει στο καφενείο. Όταν ήμασταν παιδιά χαιρόμασταν αν του μιλούσε ανθρώπινα ήμασταν ευτυχισμένα γιατί συνήθως τον πρόσβαλε και αυτός δεν της αντιμιλούσε ποτέ. Μόνο αν της έπαιρνε κανένα ακριβό δώρο ήταν ευχάριστη μαζί του αλλά δεν κρατούσε πολύ και αυτό. Την έκανε θεό να βγούνε μαζί καμιά βόλτα να πάνε να φάνε σαν ζευγάρι και αυτή έλεγε στον κόσμο ότι την βασανίζει. Τα έχει χαλάσει με όλους τους συγγενείς γιατί ξέρουν ότι λέει τερατώδη ψέματα και την έχουν γραμμένη δεν της δίνουν σημασία και αυτή βρίσκει ξένους που δεν ξέρουν και τον κατηγορεί. Ούτε και αυτοί την πιστεύουν γιατί φαίνεται σκληρή και κακιά αλλά δεν της το λένε. Είχα καιρό να πάω στο πατρικό, πήγα στο δημαρχείο και μια υπάλληλος που είδε το όνομά μου με ρώτησε αν είναι γονείς μου οι τάδε και μου είπε της είπε η μάνα μου ότι ο πατέρας μου δεν της δίνει φράγκο και την κλείνει μέσα. Της είπα κοπέλα μου ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει έλεος ρε μάνα βούκινο μας έχει κάνει δεν το κλείνει το ρημάδι εκεί θα γαβγίζει μέχρι να πεθάνει και από τον τάφο της ακόμη αι στο διάολο δεν θέλω να τους ξέρω. Εκείνος ο πατέρας τι ρόλο παίζει ωρε αδέρφια;;;;;;;;;;;; Αι σιχτίρ πια τους σιχάθηκα την μια με την κακία της αφρούς βγάζει και τον άλλον ανθρωπάκι μια ζωή. Έχω και τους συγγενείς λένε χρειάζεται γιατρό η μάνα ότι δηλαδή ο πατέρας είναι καλά που την ανέχεται τόσα χρόνια. Δεν χρειάζεται γιατρό τετρακόσια τα έχει δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι έχουν τον διάβολο μέσα τους είναι κακόψυχοι και φτύνουν δηλητήριο. Ξέρει σε ποιόν τα λέει τώρα μπορεί να βρίζει και να έρθει κάποιος και να είναι μέλι γάλα αν δεν την παίρνει. Τι σόι αρρώστια είναι αν κοντρολάρει τα πάντα τη συμπεριφορά της την αλλάζει όποτε θέλει μας δουλεύουν ποια αρρώστια και γιατρός αυτή δεν πονάει τα παιδιά της δεν παν να ψοφήσουν χέστηκε. Τον πατέρα μου μια ζωή άνανδρο και άχρηστο τον λέει μιλάει λες και φτύνει ένα πράγμα. Ποιόν γιατρό κάνουν τους μαλάκες ότι δήθεν χωράει θεραπεία για να μην παραδεχτούν ότι είναι κακιασμένη από την ώρα που γεννήθηκε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ δύσκολη κατάσταση. Η μητέρα σου είναι αυτή που είναι, δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό δυστυχώς. Υπάρχει έντονο ψυχολογικό υπόβαθρο σε αυτούς τους ανθρώπους που πολύ δύσκολα μπορεί να υπάρξει κάποια βελτίωση. Σε σχέση με αυτό μην προσμένεις στο θαύμα, κοίτα τον εαυτό σου. Προστάτευσε τον εαυτό σου από αυτό το τοξικό περιβάλλον. Επιπλέον σχετικά με τον πατέρα σου. Επιλέγει να είναι με τη μητέρα σου, επιλέγει να παραμένει σε αυτή την κατασταση. Είναι ενήλικας και κάνει τις επιλογές του, δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Μόνο ο ίδιος ξέρει το λόγο. Τον εαυτό σου!!!!
Scroll to top icon