ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2019 | 01:41

Σ'έναν ιδανικο κόσμο...

Ειμαι 19 ομοφυλόφιλος , μενω και σπουδάζω στην Αθήνα. Πριν λιγες μερες εκανα το τεράστιο (για μενα) βημα και πήγα με μια γνωστή μου σε μια συνάντηση της Colour Youth ( ομαδα υποστήριξης και ενδυνάμωσης ΛΟΑΤΚΙ + νέων). Ενιωσα περιεργα. Δεν ξερω αν θα ξαναπαω , δεν ξερω αν φταίει το οτι εχω βυθιστεί στην κανονικότητα του μικροκοσμου που ζω αν και θελω να ειμαι μερος της κοινοτητας. Απλως δεν θελω η σεξουαλικότητα μου να καθοριζει τον τροπο που ζω. Δηλαδή, δεν ξερω αν θελω να γινω "ακτιβιστής " ή μελος και ολο αυτο να με προσδιορίζει ως ατομο. Δεν εχω πρόβλημα και ποτε δεν ειχα με την αποδοχη της ταυτοτητας μου . Επίσης, αυτο που μαζευομαστε γυρω απο έναν κύκλο οπως στις ταινιες και συζητάμε προβλήματα μας με αλλους ειναι μεν βοηθητικο αλλα δεν ξερω αν με εκφράζει ( οκέι μια φορα πηγα ολη κι ολη ) . Με λιγα λόγια δεν καταλαβαινω μεχρι ποιο σημείο η σεξουαλικότητα μου θα καθορίζει την ζωη μου. Τελος ειμαι τοσο μπερδεμένος γιατί ξαφνικά ενω ηθελα να γνωρίσω κι αλλο κοσμο σαν και μενα νιωθω πως ζω 2 ζωες και πως πρεπει να διαλεξω :" θα σαι με τους gay ή με τους straight ; " μπορουμε τελικα να συμβδισουμε ; θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τα σχόλια σας !
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε βρισκω πολυ προσγειωμενο. Υπάρχουν κυκλοι που δεν είναι σεκταρισμενοι αλλά μικτοι, υπάρχει όμως και μαζα ομοφοβικων που θα θελήσει να σε στριμωξει. Δεν είσαι υποχρεωμένος να ζεις εξω από την κανονικότητα όπως την αντιλαμβανεσαι εσυ ο ιδιος.
Οι ομάδες αυτές (όπως και όλων των ειδών τις ομάδες. πχ ομάδα ορειβασίας, ομάδες μονογονεικης οικογένειας κλπ) υπάρχουν για να ενισχύουν, να δυναμώνουν και να κάνουν τους ανθρώπους να μην νιώθουν μόνοι. Στις ομάδες πηγαίνουμε για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για στήριξη για να γνωρίσεις αλλά άτομα (με την Ιδια σεξουαλικη προτίμηση) και όλο αυτό να δυναμώσει εσένα (και να μην ζεις στον μικρόκοσμο σου) αλλά και τους άλλους. Φυσικά και δεν είναι κανείς υποχρεωμενος να πάει. Αλλά και να το αποφεύγει, μήπως και αυτό κάτι δείχνει; σκέψου το... Καλό σκ?
Αυτές οι ομάδες δεν είναι για να αποδεχθούμε εμείς ποιοι είμαστε αλλά για να μας αποδεχθούν οι άλλοι.Και παράλληλα να παρέχουν υποστήριξη σε αυτούς που η καθημερινότητα τους επηρεάζεται από τη σεξουαλικότητα τους(γονείς που δεν αποδέχονται τα παιδιά τους,θύματα ρατσιστικών επιθέσεων κτλ κτλ).
Scroll to top icon