ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2019 | 16:39

Τελικά υπάρχει καλοσύνη εκεί έξω

Πόσες πιθανότητες δίνετε σε κάποιον πελάτη να επιστρέψει ρέστα που του δόθηκαν καταλαθος παραπάνω? Εγώ προσωπικά έδινα μηδαμινές μέχρι σήμερα που έπεσα, για καλή μου τυχη, πανω σε μια ευγενέστατη κύρια στην οποία έδωσα 50 ευρώ ρεστα (!!!) παραπάνω και επέστρεψε μετα απο λίγη ώρα στο μαγαζί οταν το συνειδητοποιησε για να μου τα δώσει πίσω λέγοντας πως δεν ήθελε να μου δημιουργησει προβλημα! Φεύγοντας αφού την χιλιοευχαριστησα , πάνω στην ταραχή μου, ξέχασα να της πω ότι πέρα από το ότι δεν θα είχα διάφορα στο κλείσιμο του ταμειου και δεν θα τα έβαζα από την τσέπη μου , με έκανε να αναθεωρησω και να πιστέψω και πάλι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται και τον διπλανό τους τελικά!!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Σχετικά πρόσφατα πέρασα από το Λεβίδι Αρκαδίας και ψώνισα γλυκά από έναν μεγάλο φούρνο, γιατί η εκδρομή θα κατέληγε σε επίσκεψη. Ήταν μια μικρή κοπέλα μέσα πολύ καλούλα, ευγενική και εξυπηρετική. Έκανε το λάθος στο ταμείο και μου έδωσε ρέστα από το χαρτονόμισμα με το οποίο την πλήρωσα, αλλά και το ίδιο το χαρτονόμισμα. Γέλασα και της το είπα αμέσως, της είπα "γλυκά θέλω να πάρω, όχι να σε κλέψω!". Μου ζήτησε χίλια συγγνώμη και ειπε οτι έφταιγε η κούραση, γιατί είχαν πολλή δουλειά εκείνη την ημέρα. Της απάντησα ότι κρίμα θα ήταν να έχανε και το μεροκάματό της από πάνω.Θα ήθελα να πιστεύω και να ελπίζω οτι σκεφτόμαστε έτσι οι περισσότεροι. (πλάκα θα'χει να το διαβάσει :))
Scroll to top icon