ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2019 | 22:35

Πάμε για άλλα...

Άντρας στα 45, γνωρίζει διαδικτυακώς σχεδόν συνομήλικη γυναίκα. Βγαίνουμε κανένα μήνα, έχουμε συναντηθεί 8 περίπου φορές, και μεσημέρι και βράδυ. Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Σεξ δεν έχει γίνει. Το προηγούμενο Σάββατο, έχοντας πιει λίγο και οι δυο μας, φιληθήκαμε παθιασμένα, με δική μου πρωτοβουλία δλδ. Θεωρεί ''νωρίς'' το να προχωρήσει. ΟΚ μέχρι εδώ. Έχουμε λύσει όμως όλα τα άλλα: το αν θέλουμε παιδιά, το ότι θέλει γάμο, το ότι θέλει ασφάλεια, το ότι θέλει το ένα και το άλλο. Παρασκευή προχθές, βγαίνουμε για φαγητό. Είμαστε στο αμάξι της, και πάω να τη φιλήσω, μου γυρίζει το μάγουλο. Καμία επιθυμία για τίποτε ερωτικό από την πλευρά της, εμφανέστατο. Βγήκα απλά από το αμάξι της και έφυγα.Της είπα ότι δε θέλω να την ξαναδώ. Όταν νιώθεις έλξη για κάποιον, το νιώθεις, το βλέπεις. Δεν είναι ''ζητούμενο''. Δεν χρειάζεται να βγει 50 φορές για να δει αν θα ''νιώσει'' έλξη. Είμαι καλός για πάροχος, όχι για σύντροφος ούτε για εραστής. Καλή συνέχεια σε όλους.
9
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να έχει άλλους ρυθμούς, να θέλει το χρόνο της για να προχωρήσει ερωτικά και αυτό είναι εντάξει. Εσύ έχεις άλλους ρυθμούς, ένιωσες ότι δεν μπορείτε να τα βρείτε, και είναι εντάξει. Μια χαρά το χειρίστηκες.
Θέλει το χρόνο της για να δώσει το λουλούδι της (στα 45!!!!) αλλά δεν θέλει τον χρόνο της να τον κάνει γαμπρό να τον κατσικωθεί για το υπόλοιπο της ζωής της; Sounds logical...
Ο καθένας έχει τις ανάγκες του, τις προτεραιότητες του και είναι σεβαστές, είτε μας φαίνονται λογικές, είτε όχι. Είμαστε πάντα ελεύθεροι να κάνουμε την επιλογή μας.
Θα σου έδινα χίλια δίκια, μέχρι που μου πέταξες το "πάροχος"... Θες και παρέχεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς και ούτε είναι υποχρεωτικό να σου ανταποδώσουν σε είδος τις παροχές σου. Εξ αιτίας αυτής ακριβώς της νοοτροπίας των λάθος προσδοκιών, είμαι αυστηρά κατά του συνεχόμενου κεράσματος εκ μέρους του συνοδού. Ρεφενέ ο λογαριασμός από την αρχή, αν συνεχίσει το dating μια στο τόσο κερνιόμαστε εκ περιτροπής και έχουμε όλοι ήσυχο το κεφάλι μας.
Furfulάκι μου ενώ δεν θα διαφωνήσω με την γενική αρχή αυτού που λες, υποψιάζομαι ότι το πάροχος δεν σχετίζεται με τα κεράσματα, αλλά με την "ασφάλεια" που η εν λόγω κυρία ξεκαθάρισε εξαρχής ότι αξιώνει από την "σχέση" του ενός μηνός. ;)
Scroll to top icon