ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2019 | 12:44

Φόβος ή άμυνα;

Προχθές βγηκαμε υπήρχε πολύ πάθος . φιληθηκαμε ύστερα από τρία ραντεβού .υπήρξε πολύ έντονη επιθυμία από εκείνον προς εμένα κ το αντιστροφο.Έχω ομως ένα προβληματισμό και αν μπορείτε δώστε μου λίγο από το χρόνο σας . Είναι συνεχώς στα σοσιαλ ενεργός και του στέλνω μήνυμα και απαντάει μετά από δύο ώρες . ένας που ενδιαφέρεται δεν βρίσκει πάντα χρόνο να απαντήσει στο κορίτσι του; Δεν ξέρω γιατί το κάνει . . Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να ξαναπληγωθω. Πιστεύω σε αυτόν και μου λέει συνεχώς ότι είναι εκεί για μένα. Ότι με θέλει πολύ κλπ.. και να τον εμπιστευτω.. φοβαμαι να ερωτευω ξανά και να είναι σκαρτος πάλι. Φοβάμαι να αδιαφορησει και αυτός.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν τον ρωτάς; Είναι κάτι που σε προβληματίζει στη συμπεριφορά του και είναι εντάξει να το συζητήσεις μαζί του. Είναι κρίμα να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να μη μένουν αμφιβολίες μέσα σου, τώρα χτίζονται οι βάσεις της σχέσης σας.
Απαντώ με φόβος .Το ότι είναι ενεργός στα σόσιαλ δε σημαίνει τίποτα ,μπορεί απλά να έχει ανοιχτό το ιντερνετ στο κινητό του και να φαίνεται έτσι .Παράλληλα ο άνθρωπος -ενώ φαίνεται ενεργός- μπορεί να χέζει ,να έχει πάει λαϊκή να κάνει μπάνιο ,να ξυρίζεται ,να απλώνει τα ρούχα του και πολλά άλλα..Και ναι χρόνο θα διαθέσει για το κορίτσι του αλλά όχι όποτε σώνει και ντε θες εσύ .Μην είστε πιεστικιές και αν φοβάστε όπως λέει και η φίλη από πάνω μην ερωτευεστε .Ότι είναι να γίνει θα γίνει και η πορεία θα δείξει αν η επιλογή είναι σωστή ή όχι μέχρι τότε ψυχραιμία ..
Αν φοβάσαι να ερωτευτείς, μαντάμ, μην ερωτεύεσαι. Ούτε να βάζεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν να ερωτευτείς. Ρε πάρτε το χαμπάρι πια! Ότι και να κάνετε, ο έρωτας ρίσκο είναι! Ανοιχτά τα μάτια, ρεαλιστικές οι προσδοκίες, προσγειωμένη επίγνωση της κατάστασης και ορμάτε. Μην δειλιάζετε να ξεμπροστιάζετε τον άλλον όταν κάτι βλέπετε να πηγαίνει στραβά, από τον φόβο μην τυχόν και σας κακοχαρακτηρίσει ή λακίσει. Αν είναι να λακίσει, κάλλιο νωρίς παρά αργότερα.
Scroll to top icon