ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2019 | 15:11

Μια αφορμή ρε παιδιά

Τα πρωινά πηγαίνοντας προς τον ηλεκτρικό, βλέπω συχνά πυκνά μια κοπέλα. Εκείνη ακολουθεί αντίθετη πορεία από εμένα, δηλαδή ενώ εγώ πηγαίνω προς το σταθμό εκείνη βγαίνει από αυτόν-λογικά η δουλειά της θα είναι κάπου προς τα μέρη μου. Την κοιτάζω, με κοιτάζει, οι ματιές μας συναντώνται και στη συνέχεια ο καθένας παίρνει το δρόμο του. Δε βλεπόμαστε καθημερινά, βλεπόμαστε όμως αρκετά συχνά. Και για να είμαι ειλικρινής φροντίζω κι εγώ ο ίδιος γι αυτό. Έχω σταμπάρει την ώρα που συναντιόμαστε και προσπαθώ να είμαι εκείνη την ώρα καθ’οδόν, παρότι ξέρω ότι σε αυτή την περίπτωση θα φτάσω λίγο αργοπορημένος στη δουλειά. Επίσης πηγαίνω πάντα από τον ίδιο δρόμο παρότι έχω εναλλακτικές. Και όλα αυτά για τα δύο δευτερόλεπτα της οπτικής μας επαφής. Δύο δευτερόλεπτα τα οποία είναι όμως αρκετά για να μου φτιάξουν τη διάθεση και να με κάνουν να σκεφτώ πόσο ωραία θα ήταν, αν μπορούσε να γίνει κάτι μαζί της. Εδώ όμως είναι και το δύσκολο. Πως θα καταφέρω να την προσεγγίσω; Τι μπορώ να κάνω ώστε να της πιάσω την κουβέντα; Βλέπεις κι εγώ δεν το κατέχω ιδιαίτερα το άθλημα. Εδώ διστάζω να κάνω κίνηση όταν οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές, θα κάνω όταν δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής πέραν της οπτικής; Ρίξτε ρε παιδιά καμία ιδέα. Θέλω πολύ να την γνωρίσω, αλλά δεν έχω την παραμικρή αφορμή. Μια αφορμή που θα πρέπει να τη δημιουργήσω μόνος μου αλλά δε μπορώ με τίποτα να τη σκαρφιστώ. Γι αυτό και ζητώ τη βοήθειά σας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ρε φίλε...Δεν το 'χεις που δεν το 'χεις, διάλεξες και περίπτωση που το φλερτ είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας... Με άγνωστη, στο δρόμο για λίγα δευτερόλεπτα... Τι να σου πω τώρα... Δηλώνεις και αρχάριος... Τες παν θα προσπαθήσω. Ένα νόημα με το βλέμμα για καλημέρα, σαν να είστε κάτι σαν γνωστοί για αρχή και ΑΝ δεις ανταπόκριση (θα ξέρεις να την εντοπίσεις άραγε;...) αργοτερα τη λες και λεκτικά.Μετά ψελλιζεις προτασουλες τύπου "αργήσαμε σήμερα", "καιρός κι αυτός, ε;", "καλή δουλειά", "τι γίνεσαι;" και άλλα τέτοια χαζουλικα που δεν σε εκθέτουν και ΑΝ πάλι αντιληφθείς ανταπόκριση (θα την αντιληφθείς άραγε ή θα μας ρωτάς πάλι "μου είπε αυτό, τι εννοούσε;") τη σταματάς επί τόπου, τη ρωτάς που δουλεύει, "εγώ μενω πιο πάνω" πες, ρωτάς ωράρια κτλ κτλ... Το 'χουμε καθόλου ή τζάμπα γράφω;
Καμία αφορμή. Την σταματάς καί της λες την αλήθεια. Ότι δηλαδή δεν ξέρεις ποιός θα ήταν ο σωστός τρόπος να την πλησιάσεις κτλ. καί αναλόγως βλέπεις πως πάει η κουβέντα... Αν της αρέσεις, μιά χαρά αντίδραση θα έχει καί δε θα σε κρίνει για την πιθανή αμηχανία. Τώρα αν πέσεις σε καμιά κομπλεξικούλα το πολύ πολύ από την επόμενη φροντίζεις να μη την ξαναπετύχεις ώστε να ξεχαστεί η ξεφτίλα xD.ΥΓ. Οί δήθεν αφορμές είναι πάντα γελοίες εκτός αν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς με πολύ καλό χιούμορ.
Καλό είναι αυτό που προτείνεις μεν, αλλά μου φαίνεται λίγο...ζντουπ!Μήπως θα ήταν καλό να προετοιμασει ο εξομ κάπως το έδαφος χαμογελώντας μια δυο μέρες, οταν τη συναντα; Αν ανταποκριθεί εκείνη, καλώς. Αν δεν ανταποκριθεί και στραβομουτσουνιασει, δε θα έχει εκτεθεί ο εξ. ;)
Αν σας λέει τόσα ένα χαμόγελο ώστε να βρείτε το θάρρος οκ. Αν και τα βλέμματα ήδη έχουν προετοιμάσει το έδαφος κατ' εμέ. Απλά έτσι πρέπει να προσέχεις τις παρεξηγήσεις. Εγώ πχ στραβομουτσουνιάζω λόγω αντηλιάς. Πολύ άσχημα όμως xD και ενώ στην ουσία χαμογελάω και έχω ανταποδώσει ο άλλος νομίζει ότι τον κοιτάω με αηδία xD. Δε γίνονται έτσι οι δουλειές σου λέω! Γιατί να εκτεθεί στη μία περίπτωση καί στην άλλη όχι? Και οι δύο επιλογές μία μορφή επικοινωνίας καί προσέγγισης είναι. Λίγη αυτοπεποίθηση ρε παιδιά! :D Καλή επιτυχία!
Scroll to top icon