ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2019 | 01:22

Τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου?

Παιδιά είναι ένα άτομο Εμπροκειτε για την ξαδέρφη μουΓια να μην τα πολυλογοΜου τις σπάει ρε σεις που κάνω τόσα πράγματα για αυτήνΚαι δεν τα τιμάει Τις προάλλες ήταν χάλια και πήγα να της μιλήσω Και μου είπε ευχαριστώΚαι όταν μαλώσαμε της αναφέρω το περιστατικό που έγινε για να της δείξω ότι ενδιαφέρομαιΚαι λέει:"Ναι ναι οκαυ καλάΈλεος αχάριστηΚαι όταν πάει κάθε μεσημέρι σχεδόν κατω να δω τι κάνει Είναι με το κινητό και βαριέται να μιλήσει..Όταν άλλες φορές είμαι άρρωστος λέει;'Πως είσαι καλά?Και μετά την επόμενη μέρα δεν ρωτάει αν ζω ή πεθαίνω Ψεύτικο ενδιαφέρον...Και έχω να πάω να την δω 2 μέρες Και ούτε ένα μήνυμα να μου πει τι κάνω δεν έστειλε ..Τέλος πάντων σκοπός μου να την ωθησω να αλλάξει συμπεριφορά ή να ξεκοψουμε...Επίσης αύριο είναι η γιορτή μου..Λέω άμα μου φέρει δώρο ή ότι άλλο διποτε,να το απορρίψω..Ολικά θέλω να μου πείτε τι να κάνω..Να ξεκοψω σχέσεις ή να την ωθησω να αλλάξει? Αλλά πως?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν γίνεται να ωθήσεις κάποιον να αλλάξει συμπεριφορά, και δεν είναι δουλειά σου αυτή. Ο καθένας βελτιώνει κομμάτια του εαυτού του όποτε και εάν το επιθυμεί ο ίδιος. Όχι γιατί οι άλλοι τον θέλουν κάπως αλλιώς. Αν δεν σου αρέσει έτσι όπως είναι, δεν είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις την επαφή μαζί της.
Ολικά ε; Να ξεκόψεις καλέ μου. Μην το σκέφτεσαι καν. (η δική σου συμπεριφορά είναι προβληματική αν θες την φανταστική μου γνώμη. Ότι πέταξες το δήθεν ενδιαφέρον σου σε άκυρη στιγμή ή τσακωμού είναι απαράδεκτο. Μπράβο στην εξαδερφη για την ψυχραιμία της.)
Scroll to top icon