ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2019 | 10:45

Πως γινεται

Παντα ημουν ηπιων τονων και πολυ λιγομιλητη αλλα παντα ειχα εχθρους που με ζηλευαν και ασχολουνταν με μενα.αφου δεν ενοχλω κανεναν ειμαι αεκετα ησυχη.πως γινεται αυτο
8
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι είσαι ήσυχη και δεν προκαλείς εντάσεις, δε σημαίνει ότι δε θα σου τύχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βλάψουν. Κι αυτός δεν είναι τρόπος προστασίας. Τρόπος προστασίας είναι να βάζεις όρια και να μην τους το επιτρέπεις. Δυστυχώς δυστυχώς οι θύτες, οι κακοποιητικοι άνθρωποι, "μυρίζονται" το θύμα , αντιλαμβάνονται ποιο άτομο τους παίρνει να ενοχλήσουν. Χρειάζεται λοιπόν να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και να μάθεις να βάζεις όρια .
Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που δε μπορούν να σεβαστούν τα όρια των άλλων. Άνθρωποι τοξικοί. Εκεί χρειάζεται να βάλουμε ακόμη πιο αυστηρά όρια και να απομακρυνθούμε τελείως. Γενικά δεν είναι εύκολη υπόθεση τα όρια, αλλά χρειάζονται, για το δικό μας καλό!
Πάλι δεν θα συμφωνήσω . Αλλά δεν θέλω να το συζητήσω εδώ . Δεν βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους όμως, ούτε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας. Εκτός κι αν κάνουμε χιούμορ και αυτοσαρκαζόμαστε. Είναι μερικοί άνθρωποι που το κάνουν επίτηδες, να γίνονται δυσάρεστοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Δεν ξέρω όμως γιατί το κάνουν . Τι θέλουν να πετύχουν ; Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση. Ο κόσμος είναι κακος απλά, και θέλει να είναι καλύτερος από σένα. Όταν βλέπει ότι εσύ έχεις κάτι καλύτερο ή που δεν έχουν εκείνοι, στραβωνουν.
Scroll to top icon