ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2019 | 18:27

Πολύ σοβαρό πρόβλημα με γείτονες

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τραμπουκισμό και χειροδικία και απειλές από γείτονες εναντίον μου όταν μάλιστα δεν έχω τα χρήματα που απαιτούνται για να ακολουθήσω τη δικαστική οδό με μηνύσεις, παράβολα κι όλα αυτά;Όλα ξεκίνησαν από κουτσομπολιά και κακοήθειες που έλεγαν για μένα για να περάσουν την ώρα τους κι εγώ τα άκουγα από το μπαλκόνι μου και κάποια στιγμή αποφάσισα να αντιδράσω και να τους πω να σταματήσουν.Με αγνόησαν και πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει, περιμένουν κάθε βράδυ να γυρίσω στο σπίτι μου, έχουν δει τι ώρα γυρίζω στο περίπου και με περιμένουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, με απειλούν και με τραμπουκίζουν και ένας από αυτούς χειροδίκησε εναντίον μου.Σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με συμβουλεύσει τι μπορώ να κάνω θα ήταν καλοδεχούμενο.Πραγματικά έχω αρχίσει να φοβάμαι πάρα πολύ να γυρίσω στο σπίτι μου αλλά και να βγω από αυτό.Δεν μπορώ να μετακομίσω, το διαμέρισμα είναι κληρονομιά από τη μητέρα μου και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να φύγω και να νοικιάσω κάπου αλλού.Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η επίδοση ενός εξωδίκου (εξώδικος διαμαρτυρία) απο δικαστικό επιμελητή κοστίζει περίπου κανα 100άρι ευρώ αν ενθυμούμαι ορθώς. Ενέχει ρόλο προειδοποίησης ότι αν δεν συμμορφωθούν θα κλιμακωθεί, αλλά δεν δημιουργεί κάποιο νομικό βάρος ώστε να κάνει κακό. Ωστόσο αν ο μη γένοιτο ποτέ χρειαστεί να τους πας στα δικαστήρια είναι τεκμήριο ότι είχες από παλιά πρόβλημα. Το κείμενο είναι μάλλον απλό να συνταχθεί, ακόμα κι από μη νομικό, αν δεις ένα αντίστοιχο: απευθύνεσαι στον τάδα και τάδε (πλήρη στοιχεία) από τον/την δείνα (πλήρη στοιχεία) για το ζήτημα σου και περιγράφεις τα καθέκαστα και τι ζητάς (να παυσουν τις απειλητικές συμπεριφορές). Επίσης κλήση στην αστυνομία για απριλή χειροδικίας, είναι υποχρεωνένοι να καταγράψουν το πετιστατικό κι αυτο μπορεί κατόπιν να περιληφθεί ατο εξώδικο. Καλή επιτυχία!
Scroll to top icon