ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2019 | 08:05

..

Ειμαι σε σχεση 3 χρονια, ειχαμε καλη σχεση αν και ζησαμε τον εναν χρονο από αποσταση λογω σπουδων αλλα τωρα ειμαστε μαζι. Εκανε ενα μεγαλο λαθος που μας στοιχισε εβγαινε με μια αλλη κοπελα οσο ημασταν μαζι. Χωρισαμε για ενα διαστημα και μετα τα ξαναβρηκαμε. Μου ζήτησε συγγνωμη κτλ κτλ. Το θεμα μου ειναι οτι την εχει follow, και αυτη τον ακολουθει, και με ενοχλει γιατι θελω να μην υπαρχει στη ζωη μας. Απο την μια ξερω οτι θα πειτε οτι δεν ειναι κατι που την ακολουθει, αλλα αφου ηταν ενα λαθος και δεν του ειναι κατι γιατι πρεπει να την κραταει? Να του μιλησω η θα γινουν ασχημα τα πραγματα? Μηπως υπερβαλλω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Απο τη στιγμη που σου εκανε μαλακια και συνεχιζεις να εισαι μαζι του, ολα τα αλλα ειναι πτεσματα..... δεχεσαι το μεγαλυτερο και σε πειραζουν τα μικρα;;; και φιλακια να ανταλασει με αλλες δεν πρεπει να θυμωνεις πλεον
Δεν είμαστε καλά. Δεν είναι κάτι που την ακολουθεί και έβγαινε παράλληλα μαζί της ; Εννοείται να το κάνεις θέμα και κατά τη γνώμη μου έπρεπε από μόνος του να μην την ακολουθεί από την πρώτη στιγμή που <κατάλαβε> ότι ήταν λάθος . Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική ή καχύποπτη πάντως έχε το νου σου.
Από τη στιγμή που υπάρχει παρελθόν με αυτή την κοπέλα, το θεωρώ πρέπον να σταματήσει να την ακολουθεί. Δε γίνεται να σου ζητάει στα λόγια συγνώμη, αλλά στην πράξη να μη θέλει να κόψει τις επαφές του μαζί της. Δε δείχνει ειλικρινείς, καλές προθέσεις.
Scroll to top icon