ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2019 | 02:57

Τα εχω κάνει σκατά

Καλησπέρα σας,μετά από 4 ραντεβού χάσαμε επαφή...στέλνω ξαναστέλνω η απόλυτη παγωμάρα..ξαφνικά όταν της ζήτησα το λόγο μου είπε οτι πέταξα κάτι το οποίο δεν της άρεσε και μάλιστα το είπα 2 φορές..και όντως έχει δίκιο το είπα δύο φορές. ΄΄Ηταν κάπως προσβλητικό αλλά δεν το εννούσα.Απλά όλο το διάστημα δε μου μιλούσε πολύ και θα μπορούσε να μου το είχε πει οτι ξέρεις κάτι αυτό με ενόχλησε!Ντράπηκα,αισθάνθηκα σκουπίδι,δεν ήξερα οτι την ενόχλησε τόσο,απλά επειδή τα προηγούμενα ραντεβού ήταν τέλεια...Είμαι σε μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου που απλά με ό,τι κι αν ασχοληθώ καταρρέει.Και απλά ξενέρωσε.Και απλά ήθελα να συνεχίζει να περνάει καλά μαζί μου.Και δεν την έβρισα.Απλά πέταξα μία μαλακία χωρίς να το ελέγξω...θα τρελαθώ...
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί νιώθεις σκουπίδι; Είπες κάτι, για κάποιο λόγο το είπες. Πιθανόν σε εκφράζει. Αν στον άλλον δεν αρέσει, αφενός μπορεί να το πει, αφετέρου άμα νιώσει προσβεβλημένος, είναι ελεύθερος να μη θέλει να σε ξαναδεί. Όλα αυτά, είναι οκ. Αυτός είσαι, αν σε κάποια κοπέλα δεν αρεσες , δε χάθηκε κι ο κόσμος.
Εεεεμμμ, απ' ότι βλέπεις δεν ήταν και τόσο "απλά" τα πράγματα τελικά. Παρεμπιμπτόντως, στο κείμενό σου καταγράφεται 6 φορές η λέξη "απλά". Περιόρισε, αν θες, την χρήση της καθώς είναι κουραστική η συνεχόμενη, άνευ λόγου και αιτίας, αναπαραγωγή της.Από την άλλη, έχεις δίκιο για την έγκαιρη έκφραση της ενόχλησής της. Ακόμη και περιθώρια να μην της είχες αφήσει να διαμαρτυρηθεί, θα έπρεπε να σε αγνοήσει και να σου το πει εκείνη την ώρα.Μην τρελαίνεσαι και προπάντων, μην τσουβαλιάζεις τα επαγγελματικά με τα ερωτικά και τα κοινωνικά. Αν παραμείνεις στη θεωρία ότι όλα καταρρέουν γύρω σου από λάθος χειρισμούς σου, όλα γύρω σου θα καταρρέουν από λάθος χειρισμούς σου.Εξήγησέ της ήρεμα ότι συμφωνείς μαζί της πως εκφράστηκες λάθος, ζητάς συγγνώμη και ότι θα ήθελες πολύ να την ξαναδείς σύντομα. Ήρεμα όμως και χωρίς 100 κατεβατά δικαιολογίες που αναιρούν ουσιαστικά τη συγγνώμη σου.
Δεν λες τι είπες. Επίσης μπορεί να είχαν γίνει κι άλλα τα οποία τα άφησε να περάσουν αλλά μόλις πέταξες το συγκεκριμένο ε τότε έφυγε. Τι είπες; Δεν έχει να λέει ότι δεν τα λέμε όλα προσβλητικά. Όλοι έχουμε κάποιες ευαίσθητες χορδές και αυτό δεν μας κάνει υπερβολικούς.
Εεεμ, αυτά συμβαίνουν όταν δεν ελέγχουμε τι λέμε. Άλλη φορά να προσέχεις και να σκέφτεσαι κι αυτό το περιστατικό να σου γίνει μάθημα ότι οτιδήποτε κι αν πεις, θα κριθείς, χωρίς να σκεφτεί κάποιος τους λόγους που είχες. Προσοχή λοιπόν, η συμπεριφορά έχει συνέπειες.
Scroll to top icon