ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2019 | 18:29

Άνθρωποι

Με αφορμή μια άλλη εξομολόγηση που αναφερόταν σε διαδικτυακές συμπεριφορές, έχω παρατηρήσει ότι γνωστά μου πρόσωπα δείχνουν άλλο πρόσωπο στο ίντερνετ. Υπάρχουν αυτοί που αποθρασύνονται ενώ είναι χαμηλών τόνων αν βρεθούν σε παρέα. Έχω δει κοπέλες να μιλάνε στο διαδίκτυο για σεξ με άντρες (αναλύοντας στοματικό και πρωκτικό) ενώ αν τις ξέρεις πλασάρουν μια προσωπικότητα μαζεμένη και χαμηλών τόνων. Έχω δει γνωστούς μου άντρες να γίνονται αγνώριστοι στο διαδίκτυο και να κατηγορούνε όσα κάνουν οι ίδιοι με αγανάκτηση. Το αποτέλεσμα είναι να δυσκολεύομαι όλο και περισσότερο να εμπιστευτώ κάποιον άνθρωπο και να ανακουφίζομαι όταν βλέπω ανθρώπους που ξέρω, να είναι οι ίδιοι στο διαδίκτυο και να μη μεταμορφώνονται σε άλλους. Ένας γνωστός μου πρόσβαλε τη γυναίκα του μέχρι που αυτή τον χώρισε και από τότε αν του δοθεί ευκαιρία λέει ότι οι κοπέλες φταίνε μόνες τους αν ανέχονται κάφρους. Γι' αυτό την πατάνε άλλες που να φανταστούν ότι αυτός ο ίδιος τα κάνει; Μια άλλη που κεράτωνε τον άντρα της και τον χώρισε για τον γκόμενο την έχω δει να λέει ότι δεν υπάρχουν πιστοί άντρες αφήνοντας να εννοηθεί ότι και ο δικός της την κεράτωσε. Πάρα πάρα πολλά ψέματα αηδιάζεις αν τους ξέρεις το λένε και άλλοι και έχουν διαγράψει και εκείνοι όλα τα σοσιαλ από τη ζωή τους. Πολλές κοπέλες βάφονται φιλτράρονται σαν να μην υπάρχει αύριο και λένε η μια στην άλλη τι κούκλες είναι ενώ ξέρουν πως είναι στην πραγματικότητα. Ένας συνάδερφος του αδερφού μου που το παίζει ψυχούλα στο διαδίκτυο και λέει ότι οι κοπέλες δεν θέλουν ευγενικούς άντρες όπως είναι αυτός, με το που έκανε σχέση την κεράτωσε. Όταν τον είχα δει να το λέει σχολίασα και του είπα Κώστα εσύ δεν είσαι που από την πολλή ευγένεια της τα φόρεσες της πρώην; Έκανα πολλά τέτοια έφαγα μπλοκ και μετά εξαφανίστηκα κι εγώ από τα σοσιαλ και ησύχασε το κεφάλι μου.
13
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ σε όλα εκτός από αυτό: "Έχω δει κοπέλες να μιλάνε στο διαδίκτυο για σεξ με άντρες (αναλύοντας στοματικό και πρωκτικό) ενώ αν τις ξέρεις πλασάρουν μια προσωπικότητα μαζεμένη και χαμηλών τόνων."1ον γιατί δεν αφορά ούτε και επηρεάζει κάποιον2ον γιατί μπορεί μια κοπέλα που ειναι μαζεμένη στην έξω ζωή, στο ίντερνετ να εκφράζεται πιο άνετα, και μάλιστα αν δεν έχει σχέση και είναι ελεύθερη, δεν το βρίσκω καθόλου κακό.
Στο μυαλό του/της Εξ. υπάρχουν κοπέλες σε κουτάκια: από δω οι σεμνές (που δεν κάνουν στοματικό και πρωκτικό) κι από κει οι τσούλες.Λες και για να κάνεις αυτά που λέει χρειάζεσαι φωτεινή ταμπέλα "περάστε κόσμε"...Μισογυνισμό το ονοματίζουμε αυτό, για να ξέρουμε τι λέμε.
Επίσης το διαδίκτυο είναι ένας τρόπος να ποστάρει κανείς γκόμενες που δήθεν έχει, αλλά στην ουσία μπακούρι είναι, τον ακολουθούν δήθεν γκόμενες που ούτε καν τις ξέρει και αυτές ούτε καν κατάλαβαν πως τον ακολουθούν . Ε! όλα μια φαντασία είναι στο διαδίκτυο .
Δεν διάβασα όλη την εξ. Σταμάτησα στο ...να εμπιστευτώ ανθρώπους στο ίντερνετ . Πρέπει να είσαι πολύ ανώριμος εντελώς όμως. Δεν ξέρεις ότι ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν εμπιστευόμαστε κανέναν από το ίντερνετ; ΠΟΤΕ .Αν γνωστοί σου αλλάζουν πρόσωπο στο ίντερνετ πρέπει να αναρωτηθείς αν η αλληλεπίδρασή σου μαζί τους έχει επιρρεάσει αυτή τους την στάση . Απορώ γιατί κάθομαι και ασχολούμαι; Αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση η απίστευτη ανοησία αυτής της εξ.
Κάπως αυτοαναιρετικό ακούγεται συτό. "Δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους απο το ίντερνετ ποτέ". Μα κι εσύ που το λες ένας άνθρωπος από το ίντερνετ είσαι.Προς Εξ.Γενικώς ο ίδιος κόσμος είναι και στο ίντερνετ και έξω. Στο δίκτυο απλώς ο καταπιεσμένος δείχνει τον χειρότερο εαυτό του. Ο μη καταπιεσμένος δεν νομίζω ότι δείχνει κάτι ιδιαίτερο. Τα δε σόσιαλ έχουν υποκαταστήσει το παραδοσιακό καφενείο: οι συζητήσεις είναι καφενειακές, δεν υπάρχει επίπεδο ούτε σκέψης, ούτε λόγου.
Scroll to top icon