ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2019 | 16:38

Τι έπρεπε να κανω

Καλησπέρα σε όλους. Θα σας περιγράψω κάτι που έγινε χθες και θα ήθελα να μου πείτε πως έπρεπε να πράξω. Βγήκαμε με τον φίλο μου στο γνωστό μας στέκι όπου έπιασε δουλειά μια καινούρια σερβιτόρα. Την 1η φορά πιάσαμε εγώ και αυτή την κουβέντα και γενικά γελάσαμε πολύ. Την προηγουμενη εβδομάδα ελειπα και έδωσε μέσω του δικού μου μιας και ήταν εκεί,χαιρετίσματα. Χθες λοιπόν που βγήκαμε ήρθε κοντά μας να χαιρετήσει,μας κέρασε σφηνάκια γιατί είχε γενέθλια και όλα πήγαιναν καλά. Κάποια στιγμή κάθεται στην παρέα μας,δίπλα στον δικό μου. Του λέει λοιπόν,απευθυνόμενη φυσικά και σε μένα:αχ το προηγούμενο Σάββατο(πάλι έτυχε να λείπω εγώ),που σε τραβούσα να χορέψουμε δεν υπήρχε κάτι ερωτικό,να ξέρεις. Συγγνώμη αν σε έκανα να νιώσεις άσχημα. Και λέει ο δικός μου εννοείται αυτό ότι δεν υπήρχε κάτι ερωτικό. Εγώ φυσικά γελούσα αν και άρχισα να βράζω από μέσα μου. Μου φάνηκε κάτι ειρωνικό στα λόγια της. Και όλο έψαχνε αφορμή να τον αγγίζει. Δεν έκανε κάτι αυτός. Ήταν πολύ σοβαρός μπορώ να πω.Ενιωθα όμως ότι ήρθε σε αμηχανία. Φεύγοντας μου είπε να μην δίνω σημασία σε τέτοια άτομα και να μην είμαι τόσο ευκολοπιστη. Αλλά ρε παιδιά,μόνο εγώ δε θα έλεγα ποτέ σε κάποιον ότι και καλά δεν υπήρχε κάτι ερωτικό από τη στιγμή που είναι μπροστά και η κοπέλα του? Ούτε καν θα άγγιζα κάποιον γιατί σέβομαι. Καλά αυτό με τον χορο,με εκνεύρισε πιο πολύ απ όλα. Έπρεπε να πω κάτι εκείνη την ώρα?Μήπως επειδή με βλέπουν ήρεμη τα κάνουν ολα αυτά? Σε μια φίλη που το ειπα,μου είπε ότι αυτή κόντεψε να σου φάει τον γκόμενο και εσύ δεν έκανες τίποτα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγω παλι,γιατι νομιζω οτι ο δικος σου εκανε μαλακια και η αλλη ηθελε να τον ξεμπροστιασει?Και γιατι ηρθε ο δικος σου σε δυσκολη θεση αν η αλλη λεει απλα πιπες?
Είμαι η εξ. Σε ευχαριστώ που απάντησες. Ξέχασα να πω ότι φευγοντας,καθώς είχαμε τελειώσει μια μίνι κουβέντα περί σχέσεων,της είπα ότι σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Και μου λέει το κλασσικό που όλοι ξέρουμε ότι ισχύει:εμπιστοσύνη ούτε στον κ@λο σου
Προσωπική μου ερμηνεία με την εμπειρία των 48 ετών και πολύ πιστό και περιζήτητο ανά τα έτη άντρα.Η κοπέλα βεβαίως κι έκανε κίνηση τότε που έλειψες κι έφαγε ευγανική απόρριψη από τον δικό σου. Θέλησε λοιπόν με το να το φέρει έτσι ως αναφορά "μην τυχόν νόμισες" να ενημερωθείς πάση θυσία (χωρίς να ξεμπροστιαστεί εκείνη) για την κίνηση με τον χορό κλπ. Ήταν κι ένα τεστ εκ μέρους της φια να δει αν στο είχε αναφέρει ο δικός σπυ στο μεταξύ. Αφού έφαγε και δεύτερη απόρριψη ελπίζει να σκυλοφαγωθείτε μεταξύ σας απο δική σου ζήλεια (εξ ου κι η κλισέ ατάκα ατο τέλος για να έχεις αμφιβολίες, ιδιαίτερα πετυχημένη στην κακεντρέχεία της ακριβώς επειδή είναι κλισέ).Ο άντρας με τον οποίο είστε μαζί είναι σοβαρός και κατά πάσα πιθανότητα δεν δίνει δικαιώματα, έειδή ακριβώς σου είπε "να μην ειπααι ευκολόπιστη". ;) Αν ήταν ένοχος θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να πει.Τέλος ούσα κοινωνός παρόμοιων πλείστων όσων περιστατικών (του την έπεφταν μπρος στα μάτια μου και σκύλιαζσν που αυτός είναι αφοσιωμένος) φέρθηκες ως κυρία και μπράβο σου.Επειδή όμως το κυρία απέχει από το θύμα, ξεκόψτε τις παρέες με την συγκεκριμένη σιγά σογά.
Εννοειται οτι ο καθενας εδω θα πει την αποψη του αλλα δε ξερουμε τι μπορει να ισχυει,ουτε τον φιλο σου ουτε την κοπελα, υποθεσεις ειναι ολα. Αυτο που ειπε στο τελος εννοειται οτι ισχυει,τον λογο που το ειπε ομως δε τον ξερουμε. Μπορει να το ειπε για εκεινη,μπορει να το ειπε για τον φιλο σου,μπορει απλα να υστερει σε βασικους κανονες κοινωνικης συμπεριφορας και γι αυτο να πεταει χοντραδες,δεν ξερουμε. Μπορει και οντως να ειναι απλα μαλακω.Εσυ κυρια μη πεφτεις επιπεδο οπως και πολυ καλα αντεδρασες. Απλα εχε το νου σου και ελπιζω ο φιλος σου να της ξεκοψει οποιαδηποτε τετοια συμπεριφορα.Αν δε συμβαινει τιποτα θα πρεπει ο ιδιος να τη βαλει στη θεση της αφου βλεπει οτι παει να σας δημιουργησει προβλημα και δε πρεπει σε καμια περιπτωση να σε κανει να αισθανθεις οτι ειναι δικη σου ευθυνη να δρασεις καπως και να τον διεκδικησεις, η να της μιλησεις η οτιδηποτε που θα σε κανει να νιωσεις οτι βαλατε στη μεση τον δικο σου και διεκδηκειτε. Αυτο το σημειο μονο προσεξε, το πως θα το χειριστει ο φιλος σου απο δω και περα και ετσι θα καταλαβεις αν εισαι με εναν ανθρωπο που μπορεις να εμπιστευεσαι.
Καραβαν, νομίζω ότι πολλές φορές οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ότι τους την πέφτουν, αλλά μια γυναίκα, μπορεί από χιλιόμετρα να ξεχωρίσει ποτε κάποια την πεφτει σε κάποιον.Πχ.πριν κάτι μήνες όταν τα είχα πρωτοφτιαξει με το αγορι μου, είχαμε παει να φαμε κατι και η σερβιτορα ήταν φιλη του. Μπαίνουμε μεσα, με αγνοει πληρως, αγγιζει συνεχεια τον δικο μου, τον χαιδευει, τονν βαζει να πιασει τους κοιλιακους της και αυτος στην κοσμαρα του... Τελοσπαντων σε καποια φαση μπηκα στην μεση συστηθηκα την αγριοκοιταξα και εφυγε.Εκείνη την μερα δεν ανεφερα τιποτα γιατί ήταν πολυ νωρις για να το κανω θεμα, αλλα επειτα απο καιρο που το εφερε η κουβεντα και του εξηγησα πως και γιατι ειδα οτι του την επεφτε, παραδεχτηκε οτι οντως ηταν ετσι και εκοψε εντελως επαφη...Αλλα ειλικρινα...Δεν μπορω να καταλάβω πόσο κατινες είναι καποιες για να το κανουν αυτο σε καποιον που πιθανοτατα να μην τις καιει κιολας. Θελω να πω, που ειναι η γυναικεια αλληλεγγύη :PΕξ. να την προσεχεις, εννοώντας όχι πολλές φιλίες γιατί δεν μου φαίνεται εντάξει.
Scroll to top icon