ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2019 | 19:05

Τελικα τι κερδιζει?

Γνωρισα ενα παιδι ... Υπηρξε ενα φλερτ και καπως ηρθαμε κ πιο κοντα ..Ολα αυτα σε ενα βραδυ..Εκτοτε δεν ειχαμε καμμια επικοινωνια ..Ζουμε σε διαφορετικες πολεις με μεγαλη αποσταση!!Πριν λιγες μερες ετυχε να βρεθω στην πολη του για μια ημερα ,το σκεφτηκα πολυ πριν το τολμησω και του εστειλα να δω πως ειναι..Μου απαντησε αμεσως ,ηταν πολυ θετικος μου προτεινε να βρεθουμε ,πηγαμε σπιτι του καναμε σεξ ,εφυγα ,δεν συζητησαμε τπτ ..Δεν δειχνει σημαδι για καποια ειδους επικοινωνια..Εγω εκτοτε εκανα 2 κινησεις (πολυ χλιαρες /χαλαρες ) στην μια μου απαντησε ξερα ,στην 2η (σημερα) τπτ...Εμενα αυτο το παιδι ομως μου αρεσει...Στην εποχη του αρπα κολλα καταστασεων και της ανισορροπίας εγω εαν τολμησω να του πω οτι θα ηθελα να τον γνωρισω και οτι μου αρεσει θα θεωρηθω γελοια?Αξιζει να εκφραζουμε το ενδιαφερον μας και να κυνηγαμε κατι που μας ελκυει οταν ολα γυρω ρεουν σε ρυθμους χαοτικους?Δεν συνηθιζω να λειτουργω ετσι και ολο αυτο μου ειναι λιγο πρωτογνωρο..Επισης εχει περασει πααααρα πολυς καιρος απο τοτε που καποιος μου τραβηξε την προσοχη ..Τελικα τι κερδιζει?Αξιζει να κανουμε προσπαθεια ακομα κ εαν ολα ειναι τοσο ξεκαθαρα ?Αφηνοντας την διαίσθηση να μας παρασύρει ποσο μακρια μπορει να μας οδηγησει ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Χωρίς κάποια κακεντρέχεια, μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο περίεργο το γεγονός οτι ντρέπεσαι να του πεις τι νιώθεις ενώ.πχ.. δεν ντρέπεσαι να ξεβρακωθεις μπροστά του; (Έστω και με κλειστά τα φώτα O:-) ) Τροφή για σκέψη.. Άντε καλημέρες στους πρωινους. Πάω για ύπνο.
Τι να κυνηγήσεις καλή μου; Και πόσο ακόμα να το κυνηγήσεις; Έδειξες το ενδιαφέρον σου δύο τρεις τέσσερεις. Δεν ανταποκρίνεται, άρα αυτό κάτι σημαίνει.
Τι να κυνηγήσεις καλή μου; Και πόσο ακόμα να το κυνηγήσεις; Έδειξες το ενδιαφέρον σου δύο τρεις τέσσερεις. Δεν ανταποκρίνεται, άρα αυτό κάτι σημαίνει.
Scroll to top icon