ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2019 | 00:59

Φαινεται οτι δεν θελει να με βλεπει

Μετα απο εναμιση χρονο ανεργια, βρεθηκε ενας γνωστος που ο κολλητος του εχει φουρνο, του ειπε για μενα και την επομενη μερα με ειδοποιησαν για δουλεια. Δουλευω μια εβδομαδα. Τις ωρες αυτες ειμαι μαζι με την γυναικα του κολλητου του. Μου κανει την ζωη μου κολαση. Σαν να μην με θελει, ολο προσβολες ειναι, νιωθω οτι θελει να παραιτηθω. Απο την πρωτη μερα με ειρωνευεται και οτι μα οτι κανω της φταιει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εργοδότης σου, ποιος είναι παιδί μου; Ο κολλητός του γνωστού/φούρναρης ή η σύζυγος φούρναρη; Και επειδή υποψιάζομαι ότι ο φούρναρης εργοδοτεί, αλλά η σύζυγος διοικεί (τάχα), πιάσε τον ίδιο απευθείας και ζήτα ένα σύντομο feedback για την ποιότητα της εργασίας σου αυτή τη μια βδομάδα που είσαι εκεί.Είτε είσαι κορίτσι, είτε αγόρι, έπεσες σε περίπτωση "ψώνιου" που νομίζει ότι με το "μαστίγιο" σμιλεύεις τον εργαζόμενο τον σωστό και αποδοτικό. Ξέρω ότι ίσως δεν το καταλάβεις, αλλά μην το παίρνεις προσωπικά γιατί έχει δικά της θέματα να λύσει. Μην κάνεις τα προβλήματά της, δικά σου. Με θάρρος (άντε και λίγο θράσος, γιατί χρειάζεται) την κοιτάς ευθέως στα μάτια σε κάθε παρατήρηση και της λες "έχετε δίκιο, έτσι θα το κάνω την επόμενη φορά". Παράλληλα, ψάχνεις να τακτοποιηθείς αλλού, επαγγελματικά.Α! Και έχε το νου σου σε πρόσληψη, έγκαιρη μισθοδοσία, ένσημα, κ.λ.π.! Αν δεις οποιαδήποτε καθυστέρηση κάπου, έχε κατά νου να την κάνεις πριν αρχίσουν να σου χρωστάνε χιλιάρικα.
Αυτή μπορεί για τους λόγους της να μη σε θέλει εκεί, εσύ όμως χρειάζεσαι αυτή τη δουλειά και να εστιάσεις σε αυτό! Χρειάζεται να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση, να την αντιμετωπίσεις, να βάλεις όρια! Δεν επιτρέπουμε σε άλλους να μας φέρονται έτσι!
Εαν δεν ειναι υπευθυνη , μικροτερο το προβλημα.Εάν συνεργάζεστε, μην αργήσεις να πατησεις πόδι και συνεχισεις να ανεχεσαι τη συμπεριφορα αυτη. Διαφορετικά, απευθυνεσαι στον υπεύθυνο . Ειναι δυσκολα τα πραγματα καταλαβαλινω αλλα εάν πνιγεσαι για μενα φυγε.
Scroll to top icon