ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2019 | 15:24

Τρόποι για να έχεις αυτοπεποίθηση

Οι άντρες λέει προτιμούν τις κοπέλες με αυτοπεποίθηση και ναζι..που γελάνε και μιλάνε πολύ..Εγώ είμαι εξ ορισμού το αντίθετο σαν κοπέλα άλλα θα ήθελα να γίνω έτσι Όχι μόνο για να αρέσω στους άντρες άλλα είναι και δική μου επιθυμία..σκέφτομαι να ακολουθήσω την μέθοδο fake it till you make it Να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι έτσι και να προσπαθήσω να το βγάλω προς τα έξω..τι λέτε;; Ποιος άλλος τρόπος υπάρχει;; μην μου πείτε νιωσε καλά με τον εαυτό σου πρώτα χαίρω πολύ εγώ ρωτάω ΠΩΣ;;
10
 
 
 
 
σχόλια
Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μοιάζεις ψεύτικη .Και όχι δεν είναι κανόνας ούτε το νάζι ούτε η πολλή παρλαπίπα .Αν κάποιος σε γουστάρει θα είναι γι αυτό που είσαι και όχι γι αυτό που θα ήθελε να είσαι .Η αυτοπεποίθηση επίσης δεν είναι κάτι που αποκτάς by the book .Να νοιώθεις όμορφα γι αυτό που είσαι και να κοιτάς να δώσεις έμφαση στα δυνατά σου σημεία ,όποια και αν είναι αυτά .
Αν δεν είσαι έτσι στην πραγματικότητα πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα παριστάνεις κάτι που δεν είσαι; Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν πολλοί άντρες που θα τους άρεσες έτσι ακριβώς, όπως είσαι χωρίς να υποκρίνεσαι.
Αν θες να είσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνική γιατί έχεις διαπιστώσει ότι έτσι αισθάνεσαι καλύτερα, ναι καν το. Αν το κάνεις μόνο για να αρέσεις στα αγόρια, δεν θα έχει διάρκεια αυτό.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο θες να αλλάξεις και δεν το κρίνω αναγκαίο, αλλά μιας και αυτή είναι η ερώτηση σου έχω μια απάντηση. Αν θες να αποκτήσει ο χαρακτήρας σου ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, τότε πρέπει να ψάξεις το γιατί το θες, τι αντιπροσωπεύει αυτό το γνώρισμα και γιατί και πώς θα βελτιώσει την ζωή σου και την αυτοεικονα σου. Όταν το κάνεις αυτό άρχισε να παρατηρεις άνθρωπους γύρω σου που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό και στείλε τους σιωπηλά τον θαυμασμό σου. Σιγά σιγά θα δεις ότι θα αλλάξεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Πολλές φορές η συμπεριφορά μας και αυτό που θεωρούμε ως προσωπικότητα μας δεν είναι παρά μια συνήθεια που μπορεί να πάψει να μας εκφράζει αλλά να συνεχίζει γιατί έτσι έχουμε μάθει εμείς τον εαυτό μας και αυτό περιμένουν και οι άλλοι από εμάς.Τώρα δεν νομίζω ότι έχεις να ζηλέψεις κάτι από τις πιο τσαχπινες. Και αν πιέσεις σε κάτι τον εαυτό σου και η αλλαγή δεν έρθει φυσικά τότε θα φαίνεται ψεύτικο και θα είναι σπαστικό για τους γύρω σου. Επίσης σκέψου τι σε κάνει να θες να είσαι σοβαρή. Ίσως σκέφτεσαι ότι αν είσαι αλλιώς δεν θα σε σέβονται το ίδιο, η ντρέπεσαι να εκδηλωθεις η κάτι τέτοιο Τελοσπαντων. Ψάξε το. Πάντως και οι πιο σοβαρές μια χαρά βλέπω να αρέσουν.
Αγαπηστε αυτό που είστε γαμωτο..αγαπηστε τα καλά σας και δεχτείτε ή βελτιώστε τα αρνητικα...Αυτό ελκύει εκατέρωθεν τους πραγματικούς ανθρώπους...Αν θες να σε κυνηγάνε οι εκάστοτε γύπες, κλαρινογαμπροι κλπ, ε πάνε κάνε και μερικές πλαστικές και τελείωσες!
Scroll to top icon