ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2019 | 01:48

δεν ξερω αν εχει ξεπερασει την πρωην του

Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια δεύτερο εξάμηνο εδώ και δυο βδομάδες έχω μπλέξει με ένα παιδί που είναι στην παρέα μου ...ο οποίος μ άρεσε αρκετό καιρό το πρόβλημα μου είναι ότι χώρισε πρόσφατα πριν από 4 μήνες με την κοπέλα που είχε στο λύκειο λόγω απόστασης, με την οποία είχε σχέση 4 χρόνια ...το καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να την ξεπεράσει όμως ενώ βγαίνει μαζί μου την έχει ως φόντο στο κινητό , το οποίο με ενοχλεί και δεν το έχω συζητήσει μαζί του γτ δε θέλω να φανώ πιεστική αν και δε το θεωρώ και πολύ φυσιολογικό.!
8
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί πιεστική; Δεν κατάλαβα.Πολύ απλά ρωτάς: Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που παραμένει πρώτη μούρη στο Καβούρι η πρώην σου στο κινητό σου; Αν ναι, ποιος; Ρωτάω, για να μη χάνουμε τον χρόνο μας εδώ, καλέ μου.Είτε απαντήσει, είτε όχι, θα καταλάβεις αμέσως πως πρέπει να κινηθείς.
Γλυκιά μου, όταν παρατηρούμε μια συμπεριφορά που μας προσβάλει, που μας θίγει σαν ανθρώπους, όπως η φωτογραφία της πρώην στο κινητό (!!!), δεν μας δείχνει πιεστικούς το γεγονός ότι το συζητάμε με τον άλλον, μας κάνει ανθρώπους που σεβόμαστε τον εαυτό μας, που βάζουμε όρια, που ξεκαθαρίζουμε τι δεχόμαστε και τι όχι! Το θεωρώ άκρως προσβλητικό να έχει προχωρήσει σε σχέση μαζί σου και να έχει τη φωτογραφία της πρώην σε ένα τόσο εμφανές σημείο, φαντάζει πολύ ψυχοφθόρο για σένα. Από αυτά που λες μάλλον δεν την έχει ξεπεράσει, και καλύτερα να απομακρυνθείς. Δεν είναι ένας άνθρωπος που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του, κατάλληλος για μια νέα σχέση. Δεν σου αξίζει. Και μη μείνεις σε αυτή τη σχέση με την ελπίδα ότι σιγά σιγά θα την ξεχάσει, ή ότι εσύ θα τον βοηθήσεις να την ξεχάσει. Όχι δεν έχεις καμία τέτοια ευθύνη, σου αξίζει ένας άνθρωπος που θα έχει μάτια μόνο για σένα!
Μήπως να μην εμπλεκες; Δεν νομίζω ότι είναι σε φάση που έχει να σου δώσει πράγματα και συναισθήματα .. εκτός και αν δεν έχεις αυτές τις προσδοκίες ...
Scroll to top icon