ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2019 | 21:23

Είδα τους κλέφτες και αισθάνομαι εγώ η κλέφτρα!

Μένω σε αραιοκατοικημένο χωριό και από το πορτόνι του κήπου είδα διαρρήκτες να προσπαθούν να ανοίξουν το απέναντι σπίτι, ένας προσπαθούσε να ανοίξει το παράθυρο, άλλος τον βοήθαγε κι ο τρίτος κράταγε τσίλιες. Πριν 2 ώρες όλα αυτά. Στην αρχή δεν πολυκατάλαβε τι γινόταν γιατί οι ιδιοκτήτες έρχονται μία φορά στα 3 χρόνια, ούτε που θυμάμαι πώς είναι, και σκέφτηκα μήπως ήρθαν με κάποιον μάστορα να δουν αν θα κάνουν τίποτα εργασίες. Τους κοιτάω και φωνάζω «τι κάνετε εκεί;». Μου λέει αυτός που κράταγε τσίλιες «μια μπάλα που πέταξε η κόρη μου ψάχνουμε»... Μην τα πολυλογώ, σηκωθήκανε και φύγανε σαν κυνηγημένοι.Ήμουν μόνη μου και παίρνω αμέσως την αστυνομία να πω τι έγινε και να δώσω τον αριθμό του αυτοκινήτου τους, άσε που πριν μπορεί να έριξαν και καμιά ματιά και στο δικό μου το σπίτι.. Και αφού τα σημειώνει η αστυνομία μετά αρχίζει και με ρωτάει για εμένα ένα σωρό πράγματα, όνομα, αριθμό ταυτότητας, ημερομηνία γέννησης, γιατί στο σύστημά τους φαίνεται ότι μένω στην προηγούμενη κατοικία μου (πού να ξέρω;!), και πότε μετακόμισα εδώ... Ένιωσα λες και μου έκαναν εμένα ανάκριση και σχεδόν μετάνιωσα που πήρα! Μου μίλαγε και με ένα ύφος αυστηρό!Άσε που μου έδωσε ο άνθρωπος στο τηλέφωνο να καταλάβω ότι τίποτα δε μπορούν να κάνουν. Μόνο να φακελώσουν εμένα πήρα δηλ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Έκανες αυτό που ένιωσες εκείνη τη στιγμή, έκανες το σωστό. Κατανοώ ότι μπορεί να υπήρξε μια μικρή ταλαιπωρία αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Να σκέφτεσαι ότι θα κοιμηθείς το βράδυ ήσυχη!
Scroll to top icon