ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2019 | 05:49

Νεα γενια...

Γιατί οι άνθρωποι έχουν γίνει συναισθηματικα κενοί? Γιατί υπάρχει τόση αδιαφορία γύρω μας? Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που νοιάζονται πραγματικά..ειτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό κομμάτι..καμία σχέση με τα παλιότερα χρόνια που ο κόσμος ήταν αλλιώς..βλέπω εδώ μέσα τόσες εξομολογήσεις για ανθρώπους που είναι μόνοι...κ σκέφτομαι πόση αποξένωση υπάρχει εκεί έξω..κ εγω είμαι μία απ' αυτούς..έδιωξα άτομα π με χάλαγαν κ δεν μ υπολόγιζαν..κ κατεληξα να εχω πολυ λιγα ατομα δίπλα μ..μετρημενα στα δάχτυλα ενός χεριού..αλλα δεν το μετανιωνω..γιατι κ μόνος κανεις μπορει να γινει δημιουργικος κ να αποκτήσει τις παρέες που του αξιζουν..παρα να περιβάλλεται απο άτομα που τον χαλάνε κ ειναι τοξικά..γι αυτό μονο υπομονή κ προσπάθεια γι αυτες τις καταστασεις..κ να ξερουμε οτι εκει εξω υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι π ειναι εντάξει κ έχουμε την οικογένεια μας κ τν υγεια μας..αυτα να κοιταμε..κ καποια στιγμή θα ανατραπουν ολα..γτ η ζωη εχει πολλες ανατροπες..κ θα υπαρξουν καλυτερες μερες...Καλό πασχα σ ολους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ενώ έχεις ένα καλό ποιντ για τη μοναξιά, το οτι οι άνθρωποι έγιναν κάπως τα τελευταία χρόνια..κοινωνιολόγος είσαι; Το να παντρευτείς για να έχεις να φας και να κάνεις παιδιά για να βοηθάνε στα χωράφια, οι γάμοι με το ζόρι κλπ, ναι πολύ ρομαντικά ακούγονται. Όλοι εσείς που λέτε οτι τα 10χρονα έχουν κινητά, το ιντερνετ μας παομονώνει...παλιά μπορεί να έλεγαν τοι η τηλεόραση το τηλεκοντρόλ και το τηλέφωνο θα μας αφανίσουν. Ο τρόπος χρήσης του μέσου κάνει τη δοιαφορά. Επίσης τα παιδιά που δεν παίζουν στην αλάνα, ίσως να κάνουν φίλους στο ιντερνετ καφέ κλπ κλπ.
Έτσι είναι δυστυχώς Περνάς και βλέπεις όλα τα 10χρονα και τα 12χρονα με τα κινητά Και να ανεβάζουν κάτι φωτό στο Ινσταγκραμ που να τα πετάνε όλα έξω ...Δηλαδή έλεος ..Βγαίνεις στο μπαλκόνι έξω και ακούς μικρά παιδιά να βρίζουν άσχημα ...Πως άλλαξαν έτσι όλα??Εγώ δεν έζησα στην παλιά εποχή 16 είμαι Αλλά εύχομαι να ζούσα στο 80'..Έλεος πως έγινε έτσι η γενιά μας ...Είμαστε όλοι μας σκλάβοι του ίντερνετ...Τι να πω ..Μονολεκτικά:"Καταστραφηκαμε
Νταξ σίγουρα η γενειά αυτή είναι διαφορετική από τη προηγούμενη και τη παραπροηγουμενη, αλλά να μη ξεχναμε ότι πλέον με τα σοσιαλ μεντια πχ είναι πιο εύκολη η επικοινωνία, οπότε ακούς για μοναχικούς ανθρώπους περισσότερο αποτίμηση θα άκουγε ο μέσος πολίτης το '80...Πολλά έχουν αλλάξει, αλλά προς το καλύτερο αλλά προς το χειρότερο. Το να νοσταλγούμε παλιότερες εποχές και άτοπο είναι και λανθασμένο.Ζεις στο τώρα.! Άδραξε τη καθημερινότητα σου.
Scroll to top icon