ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2019 | 22:36

Τι λετε?

Προσφατα γνωριστηκα με ενα παιδι μεσω κοινου φιλου. Αυτος λιγες μερες αργοτερα μου εστειλε να βγουμε. Eγω, μιας και τον ειχα συμπαθησει, ειπα να μην αρνηθω. Αντιλαμβανομαι οτι προφανως το παει στο ερωτικο και απο τη μια δεν νιωθω το ιδιο προς το παρον, αλλα απο την αλλη δεν γνωριζομαστε τοσο καλα, οποτε σκεφτηκα οτι αν τον γνωρισω καλυτερα, μπορει να με ενθουσιασει κ μενα. Η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει ξανατυχει να δεχτω να βγω με καποιον χωρις να μου αρεσει. Συνηθως αν μου προτεινει να βγουμε καποιος που δεν μ' αρεσει, απλα λεω οχι. Αλλα αυτη τη φορα σκεφτηκα οτι δεν χανω κατι να δωσω μια ευκαιρια. Στην τελικη δεν τον ηξερα και τοσο καλα ωστε να μπορω να βγαλω συμπερασμα.Πηγαμε για ποτο και περασαμε καλα.Τωρα μου ειπε να το ξανακανουμε σε λιγες μερες. Ελπιζω να μην παρεξηγηθω, δεν δεχομαι να βγω μαζι του για λογους επιβεβαιωσης κλπ. Απλα σκεφτομαι οτι ισως δεν ειναι σωστο να απορριπτω τοσο ευκολα καποιον απλα και μονο επειδη μπορει να μην μου γεμισε το ματι ερωτικα στην πρωτη επαφη. Σκεφτομαι οτι μπορει γνωριζοντας τον αλλον να ανακαλυψουμε οτι εχουμε πολλα περισσοτερα κοινα απ' ο,τι φανταζομαστε. Αλλωστε, τις πρωτες φορες που βγαινουμε με καποιον, ειναι λιγο αβολες οι συζητησεις που κανουμε, επειδη προσπαθουμε να γνωριστουμε. Με τον καιρο συνηθως λυνομαστε και ειμαστε πιο πολυ ο εαυτος μας. Οποτε σκεφτομαι οτι μπορει και με αυτον να συμβει το ιδιο και με τον καιρο, οσο γνωριζομαστε καλυτερα, να ανακαλυψουμε οτι ταιριαζουμε.Απλα το θεμα μου ειναι οτι αν συνεχισω να βγαινω μαζι του, θα του δινω ελπιδες. Και αν τελικα εμενα δεν μου κανει το κλικ και θελησω να σταματησω να βγαινω μαζι του, θα ειναι λιγο αβολο να του πω πχ μετα απο 5 φορες που εχουμε βγει οτι δεν νιωθω κατι γ αυτον. Δηλαδη δεν θελω και να του περασω λαθος μηνυμα. Εμενα δεν θα με πειραζε να βγω αλλες 2-3 φορες μαζι του, να τον γνωρισω καλυτερα σαν ανθρωπο, αλλα αν βγουμε αλλες τοσες φορες, αυτος μπορει να το εκλαβει αλλιως (δικαιως) και να επιδιωξει να κανει κινηση. Μηπως τελικα ειναι λαθος να βγαινω μαζι του, απο τη στιγμη που δεν τον γουσταρω ερωτικα? Δεν ξερω, ειμαι μπερδεμενη.Εσεις τι λετε? Σας εχει τυχει να γνωρισετε καποιον και ενω τον πρωτο καιρο λεγατε οτι δεν τον θελετε, μετα να αλλαξατε εντελως γνωμη? Αξιζει να δωσω ευκαιρια?
9
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ... Π.χ. Εγώ θεωρώ ότι αν μόνο βγεις κ δεν κάνεις κάτι ερωτικά, φιλί κλπ, δεν τρέχει τίποτα. Άλλοι θεωρούν ότι ακόμη και να κάνεις, μπορείς να αλλάξεις γνώμη. Άλλοι θεωρούν απλά το ότι βγαίνεις σαν υπόσχεση για περισσότερα. Πιστεύω αν είναι να τα βρείτε, θα τα βρείτε.
Δε νομίζω οτι είναι ανήθικο να βγεις 2-3 φορές, γιατί θες κι εσύ να δεις πώς θα πάει. (αν και συνήθως αν δεν κολλάει κάτι απο την αρή πολύ, ίσως να μην κολλήσει ποτέ)Αν μετά απο αυτές τις φορές δεις οτι δεν , τότε θα είναι καλό να μη συνεχίσεις.
Μου φαίνεται φυσιολογικό το σκεπτικό σου, βγαίνουμε με κάποιον για να τον γνωρίσουμε. Δε συμβαίνει συχνά να ενθουσιαζόμαστε από την πρώτη γνωριμία με τον άλλον. Αυτή τη λογική έχουν τα πρώτα ραντεβού, να γνωρίσεις τον άλλον, ώστε να δεις εάν θέλεις να προχωρήσεις σε σχέση μαζί του. Αν σε επόμενο ραντεβού δεις ότι δεν έχει στοιχεία που σε ενθουσιάζουν, το σταματάς. Δε χρειάζεται να νιώθεις τύψεις, δε χρωστάς τίποτα σε κανέναν.
Μήπως, λέω, μήπως, το υπεραναλύεις; Υπερβολικά; Και όχι μόνο υπεραναλύεις, έχεις φτάσει να "προβλέψεις" και την εξέλιξη. Βγες 1-2 φορές και αν δεν σε συγκινήσει, ξηγιέσαι όμορφα και αποχωρείς. Είναι τόσο απλό, ναι.
Μα το ιδιο λεμε. Ξεκινουν ολες οι σχεσεις απαραιτητως απο ερωτα? Δεν υπαρχει περιπτωση να γνωριζεστε ας πουμε με καιρο καποιον και να ερθετε με καποια αφορμη πιο κοντα και να γνωριστειτε καλυτερα και να συνειδητοποιησετε οτι ταιριαζετε?? ΕΙναι ολα μπαμ και κατω παντα?
Φυσικά και μπορεί να το γίνει αυτό που λες. Απλώς η κοπέλα εδώ μου βγάζει κάτι ότι ντε και καλά πρέπει να τον αγαπήσω και θα τον αγαπήσω και με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Νομίζω ότι όταν βγαίνεις με κάποιον μια φορά ξέρεις αν θα προχωρήσει ή όχι. Βέβαια μπορεί να προκύψει και στην συνέχεια ποτέ δεν ξέρεις , απλώς εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει έστω ένα μικρό σημάδι. Μετά απο 5 φορές δεν μπορεί να μην εχεις καταλάβει ακόμα, τι λέτε δηλαδή . Να δεχτώ ότι υπάρχει άγχος την πρώτη φορά άντε και την δεύτερη δεκτό, αλλά την τρίτη ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, έτσι πιστεύω, μπορεί και να κανω λάθος φυσικά. Έχουμε δει πολλά παραδείγματα ανθρώπων να γίνονται μετά απο χρόνια ζευγάρι αλλά υπάρχει μια διαφορά. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν φίλοι, γνωρίζονταν χρόνια , εδώ είναι ξεκάθαρο καινούρια η φάση. Τώρα αν αρχίσουν μια επικοινωνία , γίνουν φίλοι και στην συνέχεια τους βγει και το ερωτικό , δεν ξέρω , μπορεί.Τελος πάντων, ας κάνει το καλύτερο η κοπέλα, αρκεί να το θέλει, όχι με το ζόρι, όχι πρέπει, δεν υπάρχουν πρέπει στον έρωτα. Απλώς το μονο που με προβληματίζει είναι οτι μετά απο 5 ραντεβού δεν νοιώθει τουλάχιστον η κοπέλα τίποτα το ερωτικό που νομίζω αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Βέβαια δεν ξέρουμε και την θέση του αγοριού ούτε και άλλα πράγματα για να κρίνουμε καλύτερα.
Άποψη μου είναι να μην συνεχίσεις να βγαίνεις μαζί του. Αν σου άρεσε θα είχε φανεί απο την αρχή. Του δίνεις ελπίδες ολοφάνερα , ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι εσύ δεν θέλεις αλλά θα προσπαθήσεις να επιβάλλεις στον εαυτό σου να θέλει. Φαίνονται αυτά απο την αρχή, έτσι είναι ο έρωτας. Δεν μπορείς με τον καιρό να τον αγαπήσεις . Αν τον αγαπούσες και σου άρεσε τότε δεν θα ήσουν εδώ και δεν θα έγραφες κάτι τέτοιο. Νομίζω σε κάλυψα.
Δεν ξεκινουν ολες οι σχεσεις ομως απο ερωτα (με την εννοια του ξαφνικου κεραυνοβοληματος). Μερικες φορες παει πιο σταδιακα το πραγμα, γνωριζεις τον αλλον και αρχιζεις να τον εκτιμας για στοιχεια του χαρακτηρα του κλπ.
Aν σου αρέσει κάποιος , αν σου κάνει το κλικ, αν χτυπάει η καρδια σου για αυτόν και όμως το καταλαβαίνεις αμέσως οχι απο το πρώτο ραντεβού, αλλά απο το πρώτο δευτερόλεπτο.. Αυτή την μαγεία έχει ο έρωτας. Δεν μπορείς ξαφνικά να ερωτευτείς κάποιον. Ναι μπορείς να αγαπήσεις αλλά όχι να ερωτευτείς. Άλλο έρωτας, άλλο αγάπη
Scroll to top icon