ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2019 | 10:35

"Φίλη"

Μια υποτίθεται φίλη μου (10 χρόνια κάνουμε παρεα) μόλις βρίσκει νέα παρέα με παρατάει. Δεν μου προτείνει να έρθω μαζί ενώ ξέρει ότι δεν έχω άλλες παρέες γιατί είμαι κλειστός χαρακτήρας. Δεν θέλω να της μιλήσω γιατί δεν μ ενδιαφέρουν και πολυ αυτά που κάνει, πάντα ήξερα ότι είναι επιφανειακή. Προτιμώ να ξεκοψω αλλά όχι ακόμα. Θέλω πρώτα να την κάνω να έρθει στη θεση μου. Τί προτείνετε να κάνω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξεκόβουμε από κοινωνικούς δεσμούς . Η κάθε φίλη έχει την προσωπική της ζωή την οποία πρέπει να σεβαστείς. Θα κάνει τις δικές της εξόδους και θα έχει ώρα να βγείτε και μαζί . Δεν είναι υποχρεωμένη να ειναι συνέχεια μαζί σου αν εσύ δεν έχεις παρέες.
Δεν ειναι η φιλη σου υπευθυνη για την ψυχαγωγία σου, τι κι αν εισαι κλειστος χαρακτηρας, πρεπει μονη σου να βρεις τον τροπο να διευρυνεις τον κυκλο σου.Το οτι ειστε φιλες, δε σημαινει οτι πρεπει να πηγαινετε παντου μαζι, η καθε μια εχει δικαιωμα για μια ανεξαρτητη προσωπικη ζωη.Τέλος, αν θες να γνωρισεις τις νεες της παρεες, μπορεις να της ζητήσεις να σου πει την επομενη φορα που θα κανονισουν κατι.
κ μονο που ξεκινας την εξομολο με την φραση...μια υποτιθεται φιλη μου,δειχνει τι νιωθεις κ εσυ κ αυτη.τι αλλο να πουμε?απλως ειστε 2 γνωστες που γνωριζεστε λιγακι καλυτερα κ ως εκει
Θα σε συμβούλευα να ξεκοψεις απλά, χωρίς να ασχοληθείς περαιτέρω. Ειναι προφανές, πως η κοπελα ειναι ατομιστρια και επιφανειακή. Δεν εχει νόημα να προσπαθήσεις να τη φέρεις στη θέση σου, γιατι πολυ απλά δεν ενδιαφέρεται καν να μπει. Αν είχε επίγνωση οτι αυτο, που σου κανει σε στεναχωρεί, δεν θα το έκανε καθόλου. Κρίνοντας απο τα γραφόμενα σου, ανήκει στην κατηγορία των τοξικών ατόμων, που δεν σου δίνουν, αλλα μόνο σου παίρνουν.
Scroll to top icon