ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2019 | 10:50

Νιώθω ερωτευμένος, θα ήθελα συμβουλές..

Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα του lifo, Χριστός Ανέστη!Αυτό που μου συμβαίνει είναι οτι αρχίζω και νιώθω ερωτευμένος με μία κοπέλα που κάνουμε μαζί χορό. 'Οταν έρχεται η στιγμή να χορέψουμε μαζί η καρδιά μου αρχίζει και χτυπάει δυνατά, έτοιμη να εκραγεί είναι! Συνεχίζω και την σκέφτομαι όλη ημέρα και πρόσφατα ανακάλυψα ότι είμαστε και του ίδιου επαγγέλματος σχεδόν.Δυστυχώς είμαστε και οι δύο ντροπάλοί και δεν ξέρω πως να της εκφράσω το ενδιαφέρον μου. Η σχολή διοργανώνει πάρτυ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εκεί θα ήταν μία καλή ευκαιρία αλλά δεν μου βγαίνει, χώρια που δεν γνωρίζω τίποτα για τα προσωπικά της. Την εχω βρει σε social media αλλά δεν τον θεωρώ και τον καλύτερο τρόπο για να την πλησιάσω, προτιμώ την live επικοινωνία.Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω ότι είσαι πολύ γλυκούλης και με το να της προτείνεις να βγείτε από κοντά θα λειτουργήσει σίγουρα πιο υπέρ σου απ' ό, τι μέσω γραπτού λόγου. Φαίνεται περίεργο να είσαι στρειδι από κοντά και να μιλάς με άνεση μέσω μηνυμάτων και εμένα προσωπικά μόνο κακή εντύπωση μου κάνει.Ζήτα της να βγείτε. Αν φοβάσαι ότι δεν σου βγαίνει έτσι απλά και θες να φανεί λίγο πιο τυχαίο, μπορείς να προτείνεις να πάτε σε καμία έκθεση ή πολυχώρο που σχετίζεται με τις δουλειές ή το πάθος σας για χορό.
Scroll to top icon