ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.5.2019 | 11:19

Γιατί το κάνετε αυτό;

Γιατί οι γυναίκες όταν έχουν κάποια παραπάνω κιλά λέμε το γνωστό '' έχω καμπύλες''... Για ποιόν λόγο το κάνετε αυτό;; Ντρέπεστε να πείτε την αλήθεια και βρίσκετε άλλες λέξεις- φράσεις για να νιώσετε καλύτερα; ΄Για να αποφεύγετε την αλήθεια; Μάθετε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι χοντρή , ή έχω κάποια παραπάνω κιλά , τι θα πάθετε αν πείτε τα πράγματα με το όνομά τους; Αφήστε όλοι την υποκρισία και δείτε την αλήθεια και αν κάτι δεν σας αρέσει και ντρέπεστε για αυτό , κάντε κάτι να το αλλάξετε. Με το να κρύβετε πράγματα δεν κερδίζετε τίποτα. Οι άντρες ως προς αυτό το θέμα είναι σε καλύτερο επίπεδο, τουλάχιστον αναγνωρίζουν το πρόβλημα , την κατάσταση , κάντε το και εσείς κορίτσια, γιατί μόνο όταν αναγνωρίσετε το πρόβλημά σας , θα το λύσετε. Μόνο τότε.
11
 
 
 
 
σχόλια
Φάνηκαν πόσοι και πόσες δε κτλβν τίποτα από ότι διάβασαν. Δε πειράζει έχουμε και για εσάς χώρο στην καρδιά μας. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τα κιλά, αλλά στατιστικώς ψυχολογικά μόνο γυναίκες έχουν διαπράξει σε βαθμό πλημμελήματος για να καλυφθούν: γνωριμία face2face και μου παραδέχτηκε ότι έστελνε φωτογραφίες της πιο αδύνατης αδελφής της. Καλό είναι να ξεχωρίζουμε την άποψη από τον καλλο στον εγκέφαλο.
Σοβαρά ; δε μου λες, ποιος αποφασίζει ποια είναι τα σωστά κιλά για μια γυναίκα ; τα ηλίθια περιοδικά που διαβάζεις κι είναι γεμάτα με κοκαϊνομανή μοντέλα για να αντέξουν την πείνα ; βρε άει σιχτίρ.
Παιδιά το θέμα εδώ δεν είναι να κράζουμε αυτόν που έγραψε την εξομολόγηση αυτή που σίγουρα έχει και αυτός τα θεματάκια του , αλλά να δούμε την ουσία. Ούτε είναι σωστό να μιλάμε άσχημα για έναν χοντρό ή παχουλό άνθρωπο, ούτε επίσης είναι σωστό να κρύβουμε τις ατέλειες μας και να τις βαφτίζουμε με άλλο όνομα. Εγώ λέω με όλον τον σεβασμό να κρατήσουμε αυτό, αν μπορούμε κάτι να κρατήσουμε απο εδώ. Ποτέ δεν κρύβουμε τίποτα, αγαπάμε τον εαυτό μας και με τις ατέλειές του, και αν σε κάποιον δεν αρέσουμε , στα τρία μας. Τελεία.
Κατάλαβα τι παίχτηκε... Μιλούσατε μέσω μηνυμάτων σου είπε έχω καμπύλες, γνωριστήκατε είδες ότι είναι χοντρουλα (για τα δικά σου πάντα δεδομένα) και ξενερωσες. Πόσος ρατσισμός για μας τις γυναίκες με καμπύλες!Αραγε να σε περιέγραψε στις φίλες της σαν χοντρό μλκ;;
Δηλαδή εσύ ξύπνησες σήμερα και είπες "που να ρίξω την χολή μου" και έτσι έκανες ε;Τα κιλά χάνονται οι παλιάνθρωποι όμως δεν βλέπω να έχουν βελτίωση ισα χρόνια και αν περάσουν
χαχαχα. Πάντως ο φίλος εδώ δεν βρίζει κανέναν, νομίζω τον παρεξηγήσατε στα σχόλια. Λέει κάτι πολύ βασικό που πρέπει να είναι για όλους μας σημαία. Να καταλαβαίνουμε , να αναγνωρίζουμε και να λύνουμε τα προβλήματά μας και καλώς η κακώς δεν το κάνουν όλοι. Γιατί η παχυσαρκία δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα πολύ σοβαρό που αν δεν αντιμετωπιστεί , μπορεί να φέρει άσχημες επιπτώσεις. Το να έχει όμως κάποιος λίγα παραπάνω κιλα δεν νομίζω ότι είναι κακό. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν όπως σωστά λέει την λέξη καμπύλες πολύ συχνά για να κρύψουν την αλήθεια , πολύ κακώς. Δεν πρέπει να ντρέπεστε για τίποτα, αλλά να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είναι. Δεν πρέπει να κουκουλώνουμε τις αλήθειες.ΥΓ. Ίσως το ύφος που βγάζει όλη αυτή η ''εξομολόγηση'' να παρεξηγήθηκε απο πολλούς. Βέβαια και οι αλήθειες πολλές φορές δεν γίνονται δεκτές απο πολλούς. Να είμαστε δίκαιοι με όλους.
Ο "φίλος" ασχολείται λανθασμένα με πράγματα που δεν τον αφορουν, ούτε τον επηρεάζουν. Δεν έθιξε το πρόβλημα της παχυσαρκίας γενικότερα, αλλά στοχοποίησε μια συμπεριφορά ενός μέρους των γυναικών, χωρίς λόγο. Αν μιλούσε γενικά για το συγκεκριμένο προβλήμα και σχολίαζε και συμπεριφορες των ανδρών πάνω στο θέμα, θα ήταν πιο αποδεκτο για μένα τουλάχιστον.
Η κοπέλα ντράπηκε να το πει από την αρχή. Την καταλαβαίνω. Δεν την δικαιολογώ αλλά την καταλαβαίνω. Τόλμησε μόνο να πει ότι έχει καμπύλες νομίζοντας έτσι ότι το αγόρι θα πιάσει το νόημα. Τα παραπάνω κιλά είναι ανασταλτικός παράγοντας σε γνωριμίες, τι να λέμε τώρα. Στον άλλο όμως πρέπει να δίνεις ευκαιρίες να σε κερδίσει. Είτε είσαι χοντρός, είτε κοντός είτε οτιδήποτε άλλο...
Φαντάζεσαι !! να γίνουν οι χοντρούλες αδύνατες για να βρουν κάποιον σαν εσένα!!! Δεν αξίζει..... Εσύ τι πρόβλημα έχεις... δεν σε θέλουν οι αδύνατες? Σίγουρα μόνο οι γεματούλες σε θέλουν και φρίκαρες ..
Scroll to top icon