ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.5.2019 | 12:53

Ερωτεύτηκα τον κολλητό του

Καλημέρα και καλό μήνα!Εδώ και 6 μήνες βρίσκομαι σε σχέση με ένα πολύ καλό παιδί που είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος μου. Έχω γνωρίσει όλη του την οικογένεια από τον πρώτο κιόλας μήνα και γενικά με βλέπει πολύ σοβαρά. Όμως τον τελευταίο καιρό έχω καταλάβει ότι μου αρέσει υπερβολικά πολύ ο κολλητός του .Τα αισθήματα μου για το αγόρι μου νομίζω πως έχουν αρχίσει να σβήνουν ,αλλά ειλικρινά δεν θέλω να σβήσουν,γιατί είναι ένα εξαίρετο άτομο που πρώτη φορά συναντάω κάτι αντίστοιχο.Τις τελευταίες μέρες βγαίνουμε καθημερινά μαζί με τους φίλους του,πηγαίνουμε σε πάρτυ κλπ. Και κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και πιο πολύ ότι μ' αρέσει ...νομίζω όμως ότι αρέσω κι εγώ σε εκείνον.Δεν ξέρω τι να κάνω!Help!!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Nα καταλάβεις ότι η ιδέα της μονογαμικης σχέσης είναι λάθος και μόνο από φόβο και συναισθηματική ανασφάλεια την θέλει ο κόσμος. Και επίσης αν ερωτευτεί πολυ, οπότε παίζει κτητικοτητα, προσκόλληση κ λοιπές αηδίες. Πέρα του ότι η κοινωνία είναι βασισμένη σε αυτή, στο για πάντα μαζί, γάμο κλπ. Η έντονη ελξη που νιώθεις για κάποιον άλλο, τρανή απόδειξη.
Νομίζω η φραση κλειδί εδώ είναι το "καλό παιδί". Πολλοί ξενερώνουν και δεν θέλουν να τούς αποκαλούν έτσι και ιδού ένας απ' τους λόγους. Είναι σαν κανόνας πλέον τα καλά παιδιά να καταντούν κερατουκληδες. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτο πάει να γίνει με τον πιο άσχημο τρόπο....
εγω λεω μιας κ ειναι πολυ εξαιρετικο παιδι οπως λες να τον χωρισεις και μετα απο 6 μηνες να ερθεις εδω ξανα να μας λες τι μαλακια εκανες κ πως θα ηθελες να γυρισεις πισω τον χρονο.
Scroll to top icon