ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2019 | 02:35

-_-

Είχαμε κάτι και σταματήσαμε. Όλα καλά μέχρι εδώ, το δέχτηκα και προχώρησα. Μου είπε ότι δεν ήταν σε φάση για σχέση και λεω εντάξει, όλα καλά. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν ήθελε σχέση ,το λογικό δεν είναι να μην κάνει και με κανέναν άλλον; Εγώ την θέλω ακόμα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είχες τίποτα και ποτέ κάτι μαζί της. Ήθελε απλά να πάρει λίγη αυτοπεποίθηση από κάποιον για να πάρει θάρρος να μιλήσει στον κούκλο που ενδιαφέρεται ή ήθελε απλά να εκδικηθεί αυτούς που δεν της κάθονται βγάζοντας όλο το κόμπλεξ της σε σένα.
Τα δύο μεγαλύτερα ψέματα όταν θέλουμε να απορρίψουμε κάποιον: δεν είμαι σε φάση για σχέση και θέλω να μείνω λίγο μόνη μου να σκεφτώ. Φυσικά και μπορεί να την δεις αύριο με άλλον. Μην έχεις αυταπάτες, προχωρα.
Εμένα που μου είπε μετά από μήνες ότι δεν εχει χρονο για σχεση και αφού εγώ το πήρα απόφαση και έφυγα άρχισε να λέει ότι όντως δεν είχε χρόνο και ήθελε να ξαναβγούμε και να κάνουμε σεξ αλλα μάλλον μόνο σεξ μου φαίνεται ότι είχε στο μυαλό του (βέβαια δεν είπε κάτι τέτοιο) πώς να το πάρω;
Μάλλον την είδες να κάνει κάτι με άλλον και πληγώθηκες :/Ξέρεις πολλές φορές αυτό χρησιμοποιείται σαν ένας τρόπος να απορρίψεις ευγενικά κάποιον, άρα ίσως να μην ήθελε να σε στεναχωρήσει. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιος νομίζει ότι δεν θέλει σχέση και ξαφνικά γνωρίζει κάποιον και νιώθει τόσο έντονα που αλλάζει γνώμη. Μην σκας, αποδεξου ότι δεν είναι αμοιβαίο και βρες άλλη.
Scroll to top icon