ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2019 | 12:32

..

Τις τελευταίες μέρες δε νιώθω καλά ψυχολογικά. Εχω μια σχέση που με κάνει πολύ χαρούμενη. Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό του δείχνω ότι με πειράζουν τα πάντα και το καταλαβαίνω ότι το κάνω σε σημείο που τον ενοχλεί. Στην ουσία πιανομαι από την κάθε λέξη και θυμώνω με το παραμικρό. Μου βγαίνει αυθόρμητα, είναι σα να θέλω να ξεσπάσω κάπου και να επέλεξα τον λάθος τρόπο να το κάνω αυτό. Χθες μου ειπε "Δεν ειναι ωραιο να γκρινιαζεις συνεχεια". Αν το συνεχίσω, φοβάμαι πως θα με χωρίσει και ΣΙΓΟΥΡΑ είναι το μόνο που δε θέλω. Προσπαθώ να το ελέγχω αλλά δεν ξέρω τι πάει λάθος και συνεχώς τον τελευταίο καιρό καταλήγω να είμαι απίστευτα γκρινιαρα. Θα ήθελα να του πω αυτά που έγραψα μόλις κι εδώ, αλλά δεν ξέρω μήπως είναι λάθος κι αυτό.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μερικοι δεν πρεπει να σχολιάζετε. Ειναι εμφανες ότι δεν εχετε σώας τας φρενας. Ειστε επικινδυνοι αληθεια. Το γραφω αυτο από συγκεκριμένο σχολιο που διαβασα σ αυτην την εξομολογηση. Ο μονος λογος που δεν το γραφω απευθείας στο εν λογω ατομο ειναι για να μην πυροδοτησω ασχημη αντιδραση.
Σε ενοχλούν τα παντα λες. Μιλαμε για πράγματα που δε θα πρεπε να σε ενοχλουν (αρα δικο σου το προβλημα)? Μιλαμε για πραγματα όντως ενοχλητικά που τοσο καιρο επελεγες να αγνοείς επειδή τον ηθελες πολυ (παλι δικο σου το προβλημα)? Μιλάμε για πραγματα ενοχλητικά που δεν εκανε στην αρχή κ άρχισε να τα κανει στην πορεια (δικο του το προβλημα εδω)? Αν θελεις διευκρινησε γτ οπως καταλαβαινεις μιλαμε για τελειως διαφορετικές περιπτώσεις.
Ψάξε μέσα σου να δεις τι συμβαίνει . Είμαι σίγουρη πως κάτι σου έχει κάνει και σε έχει ενοχλήσει πολύ, σε σημείο που να μην θέλεις ούτε να τον βλέπεις μπροστά σου. Ίσως δεν το σκέφτεσαι, γιατί φοβάσαι την αλλαγή, το να τελειώσει όλο αυτό. Το "πόσο ωραία περνάς" στην σχέση αυτή. Αυτό το "ΣΙΓΟΥΡΑ" ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΤΟ ίσως τελικά μέσα σου να θέλεις να χωρίσετε.
Scroll to top icon