ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2019 | 13:38

Μπερδεμένο ή ξεκάθαρο;

Μου στείλε να βγούμε τη τάδε μέρα (επειδή ομως προτεινε 4-5 μερες αργότερα) νόμιζα ότι το ρίχνει μακριά στράτα και ότι δεν έψηνε οντως να βγούμε,έτσι δεν του απάντησα..Όμως εκ τότε ούτε εκείνος έστειλε το παραμικρό πχ κάτι του στυλ «ισχύει;» Ή έστω «τι όχι;..».. Και αναρωτιέμαι φταίω εγώ που δεν απάντησα;; Ή μηπως τελικά έχω δίκιο ότι δεν ήθελε τόσο; Ή δικαιολογείται το ότι δεν έστειλε; Αλλά άμα ήθελε σαν αντρας θα διεκδικούσε...Αχ δεεν ξέρω..
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε κάθε περίπτωση όταν δεχόμαστε μια πρόταση για έξοδο είναι ευγενικό να απαντάμε, ακόμα κι αν η απάντηση είναι απορριπτική. Αφού δεν απάντησες περιμένει ακόμα ... ή και όχι.Εγώ πάντως στη θέση του δεν θα είχα ασχοληθεί ξανά. Κάποια πράγματα είναι άκρως κουραστικά, ιδιαίτερα δε όταν στον άλλο λείπουν οι βασικές κοινωνικές δεξιότητες και αυτό που θα το έλεγα "πρωτόκολλο γνωριμίας" με τις αμοιβαίες κινήσεις προσέγγισης.
Οφειλες να του απαντήσεις καλό μου, αν ενδοαφεροσουν. Ο λόγος που δεν του απάντησες είναι ο,τι πιο κουφό έχω ακούσει. Καλά να πάθεις και πολύ σωστά έκανε και δεν σου ξαναστειλε, που μου ήθελες και δεύτερο μήνυμα μετά το κλασιμο που του έριξες. Άντρας, μια χαρά είναι και έχει αξιοπρέπεια. Καμιά φορά οι άνθρωποι ψάχνουν κάποιον με φυσιολογική συμπεριφορά, εσύ φέρθηκε ως και με αγένεια.
Πολυ δραμα για το τπτ. Κανονισατε να βγείτε. Δεν ανταποκριθηκες και τωρα αναρωτιέσαι γτ δεν σου ειπε κατι ενω ειχατε ηδη κανονίσει?!?! Ναι οκ, οι αντρες φταινε για ολα...... εμεις ποτε (σε περιπτωση που δεν ειναι σαφές, σαρκαζω).
Scroll to top icon