ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2019 | 13:23

Καλησπέρα στη παρέα εδώ.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα που επικρατεί καιρό μέσα μου, καθως δεν ξέρω με ποιον να το συζητήσω και θα ήθελα κυρίως να πάρω γνώμες από αγνώστους. Λοιπόν, εσείς σε μια σχέση πως είστε; Πιστεύετε στην ελευθερία της σχέσης; Δηλαδή ας πούμε στη διασκέδαση και στις ανάγκες του καθενός μας. Εγώ θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την συμπεριφορά του συντρόφου μου, καθώς με απασχολεί αρκετά, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό, διότι δεν μπορώ να του στερήσω τις συνήθειες και τις επιλογές του. Γενικά είναι τύπος που δεν μπορεί να καθήσει σπίτι, βασικά στο δικό μας σπίτι με εμένα, συνήθως φεύγει τα μεσημέρια για όλοι την διάρκεια και πάει και αράζει με την παρέα του σε ένα άλλο σπίτι. Συνηθίζει να βγαίνει μαζί τους οπουδήποτε. Αυτό εντάξει δεν μπορώ να κάνω κάτι , σας είπα, είναι παρέα του και προφανώς πάω πάσο. Έλα όμως που οπότε του λέω εγώ να κάνουμε κάτι συνέχεια βαριέται, η θα φέρει και τους φίλους του μαζί, τα καλοκαίρια τα παίρναμε χωριστά, τον χειμώνα μένουνε μαζί αλλά είναι σαν να μην μένουμε, επιλέγει κιόλας να βγαίνει με μια τύπισσα που εγώ δεν την συμπαθώ καθόλου και μάλιστα εχθές πήγαν για μια μπύρα σε ένα πάρκο το βράδυ για μια μπύρα και εκείνος το πρωί δούλευε στις 7 το πρωί και όταν έχει τέτοιο ωράριο κοιμάται από τις 11. Γύρισε μια στο σπίτι και κοιμήθηκε δύο. Δεν του είπα κάτι ξανά. Εγώ αυτή τη στιγμή λείπω απ' τη πολη που μένουμε λόγο δουλειας. Αλλά εκείνος επιλέγει να αραζει και να βγαίνει με οποία και όποιον ναναι εκτός από εμένα. Πώς το βρίσκεται αυτό ; Γενικά έχω πάρα πολλά νεύρα, συνέχεια μου λεει ότι με αγαπάει και με στολίζει με διαφορά μωράκι μου και τέτοια αλλά όταν κάνει τέτοια πράγματα μου έρχεται να τα παρατήσω και να του πω κάνε ότι νομίζεις. Αλλά φοβάμαι γιατί έτσι επιλέγει να ζει, και εγώ δεν μπορώ να του στερήσω την ζωή που θέλει και επιλέγει να κάνει. Αλλά εγώ καταλήγω με νεύρα και διάφορα ψυχολογικά και σκέψεις που μου έχουν δημιουργηθεί και δεν μπορώ να ζήσω εγώ. Αυτά.
10
 
 
 
 
σχόλια
Ναι μωρέ μην επεμβαίνεις καθόλου. Είναι δικαιωματαρα του να βγαίνει με γκόμενες για μπύρες και εσύ να το βουλωνεις γιατί "έτσι έχει επιλέξει να ζει". Σαφώς και έτσι. Και γι'αυτό έχει διαλέξει εσένα που τα βλέπεις όλα αυτά επιλογή του, δικαίωμα του και όλα τα συναφή. Μια χαρά. Υ.γ. Ξύπνα.
λιγο πεταχα το διαβασα γιατ δε χρειαζοταν να καταλαβω ολες τις λεπτομερεις..βασικα νομιζω μονο εσυ εισαι σε σχεση..ο δικος σου σιγουρα δεν ειναι...
Λες πως έχεις ήδη νεύρα και ψυχολογικά γιατί αυτή η σχέση δε σε γεμίζει. Αφού δε μπορείς να ζήσεις έτσι, πρέπει να αλλάξεις. Αφού δε θέλεις να τον καταπιέσεις...μονόδρομος!
Μαλλον σου εχει περασει το μοτο "άσε τον άλλον να ζει οπως θελει τη ζωη του" γτ πολυ το επαναλαμβάνεις μεσα στην εξομολόγηση σου. Πραγμα το οποιο ειναι σωστο βεβαια αλλα μετρον αριστον θα πω εγω. Σαφώς κ πρεπει να αισθανόμαστε ελευθεροι μεσα σε μια σχεση αλλα δε γινεται και να ζουμε οπως οταν ειμαστε single. Ο ανθρωπος αυτος εχει αυτο που λεμε "τα καλα και απο τους δυο κόσμους" αφου συμπεριφέρεται και σαν single και σαν "δεσμευμένος" αναλογα με το τι τον βολεύει. Πολυ απλα σε δουλευει. Σόρι κιολας. Το ξερεις δλδ απλα θες να δεις αν τα "υπερβάλλεις, εισαι οπισθοδρομική, στενομυαλη" κτλ που σου λεει (το χω δεδομένο αυτο) ισχύουν ή οχι. Δε στα λεω με κακια. Ελπιζω να το καταλαβαινεις.
1. Αυτό δεν είναι ελευθερία, είναι ασυδοσία για τον ίδιο και αδιαφορία, αν όχι καταφρόνια, του άλλου ανθρώπου.2. Αυτοί οι άντρες έχουν πέραση και δίπλα σε τέτοιους παραμένουν συνήθως οι γυναίκες. Τα "πιστά σκυλάκια" τα βαριούνται γρήγορα, τα χτυπάνε, τα περιπαίζουν, τα κλωτσούν.3. Δεν είναι λιγούρης και "γραφικός"...Αν εσύ είσαι εντάξει με όλο αυτό, αφήνεις τον εγωισμό και συνυπάρχεις, με την όποια "θυσία". Αν έχεις αυτοσεβασμό, θα πράξεις τα δέοντα στις περιστάσεις. Και πολλές φορές, τα λόγια έχουν αντίθετα νοήματα, ή δεν υπάρχει συνέχεια/συνέπεια λόγων/έργων, απλώς... Μάθε να βλέπεις πίσω από το προσωπείο, τα σημάδια πάντοτε είναι εκεί.
Scroll to top icon