ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2019 | 22:02

Στεναχωριέμαι πολυ

Ειμαι με κάποιον περίπου ενα μήνα. Μου λέει πως νιώθει πολλα και ενώ μιλούσαμε αρκετα και πολλες φορές μου ζητούσε και ο ίδιος να μιλησουμε και απο κληση πλεον εχει αλλαξει σταση Μου ειπε πως θελει να μιλαμε πιο αραια γιατι δεν θελει να βαρεθει επειδη νιωθει πράγματα για μενα. Παραλληλα δεν βρισκόμαστε συχνα... περίπου καθε 5 μερες και αν και οχι επειδή δουλεύει... συνήθως κανονιζει να βγαινει με τους φίλους του. Δεν θελω να του πω κατι απ τη στιγμή που μου ειπε ότι θελει να μαστε πιο χαλαρα αλλα δεν νιωθω ομορφα. Μου λειπει να μαστε οπως πριν... θελω να του μιλήσω και ξερω ότι εκείνος δεν καίγεται οπως εγω. Νιωθω πως πνιγομαι και μου ρίχνει την ψυχολογία αυτη η συμπεριφορά. Νιωθω πολυ χαλια που την εχω πατησει και περνάω κάποιες ασχημες στιγμές εξαιτίας αυτης της γνωριμιας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μια σχεση πρέπει να σε κανει χαρούμενη. Ειδικα στην αρχη της πρέπει να πετάς. Αμα περασε ενας μήνας μονο κ εσύ λες οτι δε νοιώθεις ομορφα.... ε δεν το λες και ευοιωνο αυτο.
Scroll to top icon