ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2019 | 23:18

Χαλια

Γνωριστήκαμε στο φβ και είμαστε μαζί δύο μήνες . Αυτός (33) σε φάση που ψάχνει κάποια να στεριώσει , χωρίς προσπάθειες ,έρωτες ,ρομαντισμους κλπ, πάνω απ' όλα η δουλειά .. εγώ (28) θέλω να ζήσω τον έρωτα , τον ενθουσιασμό.. δουλεύω κι εγώ πολλές ώρες όμως αν μου έδειχνε μια σπίθα θα ήταν όλα αλλιώς .. νιώθω πως βρισκομαι σε μια βαρετή κατάσταση .. δεν κάνουμε τίποτα πέρα από το να καθόμαστε σπίτι του .. φοβάμαι πως δεν θα αλλάξει κάτι
3
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά, γνωριστηκαμε στο φβ= δεν γνωριστήκαμε.Ύστερα απλά δεν ταιριάζετε. Εσύ έχεις όρεξη για ζωή, εκείνος βαριέται δε νιώθει. Και δεν έχει καμία απολύτως σχέση η ηλικία. Είναι ο τύπος ' μια φορά σεξ γρήγορα και ύπνος '. Και αν δεν είναι ακόμα θα γίνει σύντομα.Τέλος, αφού βαριέσαι - δηλαδή δε τον γουστάρεις, ούτε εκείνος εσένα γιατί είστε σε σε σχέση?
Ναι,33 χρονών μαντράχαλος θα κουβαλιέται στα κλαμπάκια και στις καφετέριες.Λίγη ωριμότητα δε βλάπτει.Ψάχνουν οι γυναίκες κάποιον να τις βγάλει από τη ρουτίνα και την πληρώνουν οι άλλοι.
χωρις να θελω να γινω επικριτική, είμαι της άποψης οτι οταν έχουμε βρει τον κατάλληλο σύντροφο, τέτοια προβλήματα δεν προκύπτουν ποτέ. εφόσον θεωρείς πως δεν υπάρχει εξέλιξη στη σχέση σας, καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου.
Scroll to top icon