Παραδέχεται o Μανώλης Κεφαλογάννης, μετά την κατακραυγή, πως η φωτογραφία που παρουσίασε και υποτίθεται πως έδειχνε τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με χουντικούς ήταν fake.
Η φωτογραφία στην οποία υποτίθεται πως απεικονίζεται ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος, μαζί με πρόσωπα της χούντας πίσω από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ήταν ψεύτικη, αλλά ο υποψήφιος ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης επέμεινε να τη δείχνει ως ντοκουμέντο σε τηλεοπτική εκπομπή. Αν και ο Γιάννης Αμανατίδης που συμμετείχε στο πάνελ προσπάθησε να τον προστατεύσει τονίζοντας πως πρόκειται για fakenews, ο κ. Κεφαλογιάννης αρνήθηκε να ανακαλέσει και συνέχισε να δείχνει επιδεικτικά την φωτογραφία στην κάμερα.
Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή είχε αφήσει υπαινιγμούς πως η οικογένεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έκανε περιουσία κάνοντας δουλειές με τη χούντα.
Αν και o Μανώλης Κεφαλογάννης παραδέχεται πως ήταν fake η φωτογραφία, επιμένει να αφήνει αιχμές για τη χούντα και την οικογένεια Τσίπρα. «Όπως διαπίστωσα, η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική, και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό, ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ. μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν» έγραψε σε ανάρτησή του στο τουίτερ.
Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν.
— Μ. Κεφαλογιάννης (@M_Kefalogiannis) May 10, 2019
σχόλια