ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2019 | 12:16

Πώς λέμε ευγενικά όχι;

Μια παρέα κοριτσιών με πιέζει να βγούμε εδώ και πολύ καιρό. Προσπάθησα να τις αποφύγω γι'αυτό στην αρχή έβρισκα δικαιολογίες.. πλέον όμως έχω ξεμείνει. Και δεν είναι ότι είναι τόσο κακές σαν παρέα...η αλήθεια είναι ότι νιώθω μειονεκτικά δίπλα τους. Και πριν αρχίσετε τα " ότι νιώθεις αυτό βγάζεις προς τα έξω " να σας πω ότι είναι όντως κουκλάρες και ναι συγκρίνομαι και καταλήγω να νιώθω χάλια. Τι να κάνω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι αυτές οι κοπέλες είναι κουκλάρες, δε σημαίνει ότι κι εσύ δεν είσαι όμορφη κοπέλα! Δε σε βοηθάει η σύγκριση. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για εξέλιξη να βγεις μαζί τους, να βγεις από το comfort zone σου, από τη στιγμή κι όλας που λες ότι σου αρέσει η παρέα τους. Αν πάλι δε θέλεις να βγεις, μπορείς να το πεις πολύ απλά και ευγενικά, ότι ευχαριστείς για την πρόσκλησή τους αλλά δε θέλεις να βγεις. Δε χρειάζεται ανάλυση ούτε εξήγηση.
Εφοσον λες οτι σου αρεσει η παρεα τους ειναι κριμα να μην βγαινετε. Αν εγραφες οτι απ τα λεγομενα τους παιρνεις αρνητικα vibes , θα λεγα οκ εχει δικιο. Αλλα δεν συμβαινει κατι τετοιο.Λιγο κλισε αλλά η ομορφια ειναι υποκειμενικό πραγμα. Δουλεψε το μεσα σου και, οπως προαναφερθηκε, σταματα να συγκρινεσαι.
Η σκοπιμότητας της εξόδου θα είναι τα άτυπα καλλιστεία ή το νυφοπάζαρο; Εφόσον επιζητούν την παρέα σου, κάτι της βρίσκουν. Αν επιμένεις παρ'όλ'αυτά ένα "ευχαριστώ αλλα προτιμώ να κρασάρω σπίτι σήμερα" αρκεί. Δεν χρειάζεται αιτιολόγηση η άρνηση.
Scroll to top icon