ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2019 | 22:20

Ψυχοθεραπεία

Ρε παιδιά εδώ και κάνα μήνα έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία και αντί να νιώθω καλύτερα νιώθω χειρότερα καθώς πέρα απ τα θέματα που φαινομενικά είχα σκάνε κ άλλα σχετικά με την οικογένεια και δυσκολεύομαι πολύ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?
3
 
 
 
 
σχόλια
Απολύτως φυσιολογικό είναι. Βγαίνουν οδυνηρά πράγματα στην επιφάνεια. Όταν όμως τα "δουλέψεις" δε θα νιώθει έτσι. Κι όταν τελειώσεις θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση.
Όταν ξεκινάς ψυχοθεραπεία, και αρχίζεις να μιλάς και να αναλύεις δυσάρεστες εμπειρίες και συναισθήματα και πολλές φορές να φέρνεις στην επιφάνεια θέματα που είχαν απωθηθεί, είναι φυσιολογικό και επόμενο να νιώθεις ότι ψυχολογικά πέφτεις περισσότερο. Είναι ένα στάδιο δυσάρεστο μεν, απαραίτητο δε, στην ψυχοθεραπεία. Κάνε υπομονή, σκέψου ότι όλο αυτό γίνεται για καλό και θα δεις που σιγά σιγά θα νιώσεις τα οφέλη. Χρειάζεται χρόνος η ψυχοθεραπεία, είναι ένας δρόμος μακρύς. Αξίζει όμως κάθε βήμα που κάνεις σε αυτόν!
Η όλη διαδικασία θέλει χρόνο, γιατί πράγματι μπορεί να υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα θα φαντάζουν πιο μπερδεμένα απ' όσο νόμιζες οτι ήταν. Όπως και να 'χει όμως ο στόχος είναι να επιλυθούν. Συζήτησε το αυτό στη ψυχοθεραπεία, θα είναι βοηθητικό πιστεύω.
Scroll to top icon