ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2019 | 23:44

Ένας βέβαιος χωρισμός

Η κατάσταση έχει ως εξής.Ειμαι με μια κοπέλα εδώ και έξι μήνες.Από την αρχή φάνηκαν μερικά σημάδια αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία λόγω του ενθουσιασμού.Είπα ότι είναι φάση και θα περάσει.Αλλά η άλλη μου έχει ζαλίσει τον έρωτα στην κυριολεξία.Μέσα στη γκρίνια και στα νεύρα.Και πιο αυγκεκριμένα δεν της αρέσει τίποτα.Σε όλα έχει μια αίσθηση ανικανοποίητου.Βάζουμε ταινία,α τι ηθοποιοί είναι αυτοί,τι ψεύτικο σενάριο είναι αυτό,Παραγγέλνουμε φαγητό δεν έχει καλή γεύση η σαλάτα,η ζύμη της κρέπας δεν είναι τραγανή.Ψωνίζουμε ρούχα,δε μου κάνει τίποτα,με αυτό μοιάζω χοντρή,το άλλο είναι πολύ μαύρο για τα γούστα μου,δύο ώρες για να μην αγοράσουμε τίποτα.Πάμε διακοπές,τι νησί είναι αυτό,τι παραλίες χωρίς κατάλευκη άμμο είναι αυτές,έχει πολύ κόσμο,δεν έχει μαγαζί με ελληνικά,τα ψάρια στις ταβέρνες είναι κατεψυγμένα.Κάνει τα νύχια της,δε μου κόλλησε καλά το πλαστικό.Κάνει τα μαλλιά της,μου τα έκοψε πολύ κοντά ή της ξέφυγε η βαφή.Πάμε για ποτάκι,μου έβαλε πολύ κόκα κόλα και λιγότερο ποτό από το κανονικό.Πάμε για καφέ,τι γεύση έχει ο καφές,μου έβαλε παραπάνω ζάχαρη,τι άσχημη μουσικη παίζει.Δεν αντέχω άλλο αυτή τη γκρίνια και τη μιζέρια.Προχθές παραγγείλαμε τρεις φορές από τρία διαφορετικά σουβλατζίδικα για να έρθει το σουβλάκι όπως πρέπει.Κανένας συμβίβασμός,καμία υπομονή,καμία λογική.Ντρέπομαι που τα γράφω και αισθάνομαι κορόιδο που δεν της είπα:σκάσε και τρώγε.Λυπάμαι,δε μπορώ να συνεχίσω έτσι.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ναι ενώ εσείς δεν ειστε!!! Με πήγε το καλοκαίρι ένας φίλος σε παραλία για μπάνιο (άφησα την επιλογή σε εκείνον που να μην έσωνα) και με πήγε σε παραλία με ΕΊΣΟΔΟ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ, με μπλε σημαιάκι δήθεν καθαρή και όλη μέσα στην μπίχλα . Ο ένας πάνω στον άλλον και παρακαλώ πολύ ακούστε!!!! Τα πατατάκια μου τα έφεραν σε ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΉΡΙ ΕΛΕΟΣ !!!! Αναρωτιέμαι αν η μπύρα ήταν ληγμένη. Την επόμενη φορά (δεν βλέπω να υπάρξει) θα πάνε όπου θέλω εγω και θα το βουλωσεις κύριε. Και φυσικά; Που αλλού θα πάμε; Αν πάμε που δεν θα πάμε!!!
Μόνη σου αποδεικνύεις ότι δεν είμαστε.Μέσα στη γκρίνια και τη μιζέρια είσαι.Δε μπορώ να σε πάρω σοβαρά αφού επιβεβαιώνεις με ολοφάνερο τρόπο τη γκρίνια των γυναικών.
Μα ποιος σου είπε ότι θέλω να με πάρεις στα σοβαρά; Ποιος είναι άξιος να τον πάρεις στα σοβαρά εδώ μέσα που επιλέγετε όλοι σας να επικοινωνήσετε . Γιατί δεν πάτε εκεί έξω να τα πείτε, όλα τα κουλά που λέτε !!!! Όχι βέβαια όχι!!!! Και περιμένετε μετά να φερθώ σοβαρά . Και να σας σέβομαι και ό,τι κουλά έχω διαβάδει εώς τώρα. Την τουαλέτα παρακαλώ καθάρισε ;;;!!!! Θέλω να ξεράσω !!!!!!
Σιγά μην παραγγείλατε από 3 διαφορετικά σουβλατζίδικα... Πολύ υπερβολικό μου ακούγεται. Και- όντως έγινε αυτό- ποιος πλήρωσε; Θα της είχα πετάξει το πιτόγυρο στη μάπα.
Scroll to top icon