ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2019 | 14:22

Γιατι???

Γνωρισα προσφατα μια κοπελα. Μεγαλος ερωτας πολυ παθος και εντονα λογια και απο τους δυο... απο τις καταστασεις που δε μπορεις να ελενξεις και ενα σκ που δε μπορει να ξεχαστει με τιποτα - που δεν εχω ξαναζησει. Τη θελω σαν τρελος και εδειχνε το ιδιο και εκεινη αλλα μετα αρχισε να λεει οτι ναναι... τη μια στιγμη εντονα ερωτικα μηνυματα και την αλλη λογια αναμονης. Τα νευρα μου διαλημενα. Εεε δεν αντεξα και της τα ειπα χυμα και απαιτησα απαντησεις. Και μου εστειλε οτι ειναι η μαγεια του ερωτα η φωτια που δε μπορει να σβησει πια και η αβυσσος μιας κενης ψυχης. Γιατι το κανετε αυτο και παιζετε με τα συναισθηματα των αλλων? γιατι ρε γμτ? γιατι? γιατι γιατι? ανθρωποι ειμαστε και εμεις γιατιιιιιι?
15
 
 
 
 
σχόλια
Και καταλήγουμε να λέμε τα ίδια.. κυρίες και κύριοι. Οποια και αν είναι η αιτία να φύγετε, απλα πείτε το τίμια. Αν και το σωστότερο είναι να σκεφτόμαστε και λίγο πριν βασανίσουμε ψυχές. Εαν υπάρχει εγκέφαλος προς σκέψη, θα ήταν σωστό.
Με βάση αυτά που γράφεις φίλε μου δεν προκύπτει από πουθενά οτι παίζει μαζί σου. Το αντίθετο καταλαβαίνω. Τείνω στο οτι είναι ερωτικά διχασμένη. Κάτι υπήρχε ή την εμποδίζει να ζήσει αυτό που νοιώθει. Γράφει για έρωτα και φωτιά που δε σβήνει ΠΙΑ αλλά της δημιουργεί κενό. Γίνεται πάλη μέσα της. Θεωρώ οτι βρίσκεστε και οι δυο στην ίδια ακριβώς ψυχολογική κατάσταση.Δεν ξέρω τι της είπες χύμα και πως απαίτησες απαντήσεις. Νομίζω οτι έτσι τη φόβισες και πιέστηκε πολύ. Ίσως να την έσπρωξες στο να φύγει. Πρέπει να εκτονώσεις αυτή την πίεση που δέχτηκε. Σου προτείνω να της στείλεις ένα μήνυμα που θα αναφέρεις οτι έχεις καταλάβει πως νοιώθει, το πως νοιώθεις εσύ (χωρίς να αισθανθεί ψυχολογική πίεση) και οτι της δίνεις χρόνο και θα την περιμένεις. Πιστεύω οτι θα σου απαντήσει διαφορετικά. Από εκεί και πέρα μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις πόσο δυνατό ήταν αυτό που ζήσατε. Αν είσαι σίγουρος τότε μην εγκαταλείπεις. Απλά περίμενε για λίγο. Αλλά μείνε πολύ διακριτικά γύρω της.
Γιατί πάμε και ερωτευόμαστε τους λάθος ανθρώπους!Γιατί δίνουμε ψυχή και συναισθήματα και παίρνουμε ένα τίποτα! Γι'αυτό! Μπορεί να μην ήταν έτοιμη λοιπόν να δεχτεί τα όσα ήθελες να της δώσεις και να μην αισθανόταν το ίδιο για εσένα όπως εσύ για εκείνη! Καλό θα ήταν να είναι ξεκάθαρη!Αν δεν συζητιέται για να το ξεκαθαρίσετε με όμορφη συζήτηση απο κοντά,για εμένα μην επιμένεις! Προχώρα μπροστά για εσένα...Οι άνθρωποι πολλές φορές μόνο όταν χάνουν κάτι καταλαβαίνουν πόσο αξίζε!Καλή δύναμη!
Συγνώμη ,η απάντησή της ήταν : ειναι η μαγεια του ερωτα η φωτια που δε μπορει να σβησει πια και η αβυσσος μιας κενης ψυχης Πηγή: www.lifo.gr ???Συγνώμη αλλά άμα ρώταγα κάτι και ο άλλος μου απάνταγε με τέτοιες μπούρδες ''ποιητικής '' αηδίας εγώ θα ξενέρωνα χωρίς αύριο και θα έτρωγε delete απευθείας χωρίς καν να αναρωτηθώ ποιο το πρόβλημά του ...
Όχι, αυτοί οι άνθρωποι που, επίτηδες σου δημιουργούν συναισθήματα, γιατί μπορούν, όπως λένε και υποστηρίζουν και όντως έτσι είναι και μετά σου πετάνε φιλοσοφικές μαλακίες, είναι για μεγάλα χαστούκια.
Scroll to top icon