ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2019 | 17:19

Ρουσφέτια και χάρες λόγο εκλογών - Τσάμπα τρέχετε!

Δουλεύω σε καφετέρια που είναι απέναντι από πολιτικό γραφείο.Κάθε μέρα βλέπω δεκάδες κόσμου να μπαίνει με φακέλους, τσάντες, δώρα. Καημένοι άνθρωποι... νομίζουν πως θα πάρουν βοήθεια.Κάποτε έτσι έτρεχα και εγώ. Έκανα χάρες, μοίραζα ψηφοδέλτια, πήγα τρεις φορές εκλογικός αντιπρόσωπος, ήμουν δύο μήνες στα τηλέφωνα σε πολιτικό γραφείο, είχα από κοντά γνωστό πολιτικό πρόσωπο και αφού έγινε τότε κυβέρνηση το κόμμα που στήριζα μου έκαναν νερά. Μου πρότειναν ως λύση να δουλέψω σεκιούριτι, κάτι που μπορούσα ήδη να κάνω μόνος μου. Δεν μπορούσαν λέει να με βάλουν κάπου καλύτερα λόγο μνημονίου και άσπρα άλογα. Είχα και χαρτιά στα χέρια μου. Άλλα μου έταζαν άλλα μου είπανε.Όσοι τρέχετε αυτές τις μέρες ή ετοιμάζεστε για τις βουλευτικές εκλογές τον χρόνο σας χαλάτε. Θα σας εκμεταλλευτούν στο έπακρο και τα δεδομένα θα είναι δύο. Αν δεν εκλεγούν θα σου πούνε πως δεν έχουν την δύναμη για αυτό που θες. Αν εκλεγούν ούτε στο δημόσιο θα μπεις, ούτε σε γραφείο θα μπεις, ούτε καν σε μια ανθρώπινη δουλειά ή κάπου στον τομέα σου. Αυτά είναι για τους πολύ δικούς τους.Όσοι τρέχετε για ρουσφέτια χωρίς γνωριμίες από μέσα τον χρόνο σας χαλάτε.Δεν αρκεί να πας με σύσταση, πρέπει να έχεις γνωριμία. Στενή γνωριμία!Αν δεν έχεις ΜΗΝ ακούς τι σου λένε. Δεν γίνεσαι δικό τους παιδί κάνοντας τον δούλο ούτε κερδίζεις πόντους στα μάτια τους. Αν σε αποκαλούν > ακόμα χειρότερα.Μιλάω εκ πείρας.Καλύτερα να σταθείς στα πόδια σου και να καταφέρεις κάτι μόνος σου παρά να μπεις σε αυτήν την διαδικασία! Θέλει πολλά κιλά αρχίδια για να τους γλιτώσεις άπαξ και μπλέξεις μαζί τους.Όσα γράφω τα γράφω ενημερωτικά και όχι για να αποθαρρύνω όσους κάνετε όνειρα λόγο εκλογών.Αυτά..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο ορισμός του πελατειακού κράτους. Και οταν σε προσλαβουν, μετά θα σου πεταξουν ενα μαζι τα φαγαμε και θα φταις που αναγκαζεσαι να γίνεις κομματικό τσιρακι για να δεις άσπρη μέρα.
Scroll to top icon