ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2019 | 19:50

Τα λικε ειναι η νεα ζωη

Είμαι άτομο που χρησιμοποιεί τα media. Δηλαδή έχω λογαριασμούς σε όλες τις μεγάλες ιστοσελίδες και τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Δεν ανεβάζω κάθε μέρα κάτι, αλλα παρακολουθώ τι κάνουν οι φίλοι και οι γνωστοί μου. Ωστόσο, ακόμα και εγώ που δεν το χρησιμοποιώ τόσο, πιάνω τον εαυτό μου να "τσεκάρει" πόσα λικε έχει πάρει σε κάποιο σχόλιο, σε κάποια φωτογραφία που έχω ανεβάσει και έχω αρχίσει να αηδιάζω με τον εαυτό μου. Προχθές είχα βγει με τον σύντροφο μου, είχαμε παει για φαγητό και κοίταγα το τοπίο. Θάλασσα και έβρεχε. Δεν μπορούσα να μην σκεφτώ τι ωραίο που θα ήταν σε μια φωτογραφία, και το έκανα, την εβγαλα και την ανέβασα και περίμενα κάποια επιβεβαίωση απο γνωστούς και αγνώστους ότι ταυτίζονται με αυτό το τοπίο.Είναι λυπηρό που οι άνθρωποι έχουμε επηρεαστεί τόσο απο τα μέσα αυτά. Πλέον βγαίνω με τις φίλες μου και το μεγαλύτερο μέρος της εξόδους μας ειναι αυτες να βγάζουν φωτογραφίες τα φαγητά, σέλφι μαζι με τις υπόλοιπες για να δείξουν πόσο ωραία περνάμε και τσεκάρουν το κινητό καθε δύο λεπτά. Χρειάζομαι μια αποτοξίνωση απο όλα αυτά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το λυπηρό κατά την γνώμη μου είναι ότι ακόμα και αυτοί που συνειδητοποιούν ποσό βλακώδες είναι το κυνήγι των likes , είναι εντελώς αδύναμοι και άβουλοι να το ελέγξουν και να ζήσουν στο πραγματικό κόσμο.
Scroll to top icon