ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2019 | 23:29

Λέοντας και συγγνώμη

Είμαι Λέοντας και πραγματικά το να ζητήσω συγγνώμη στο ερωτικό κομμάτι είναι σα να μου ζητάς να αυτοκτονήσω..νοιώθω σα να κάνω τη μεγαλύτερη θυσία του κόσμου.Αυτό μου έχει στοιχίσει πολλές σχέσεις που τελείωσαν άδοξα χωρίς να υποχωρώ με τίποτα..και αργότερα κατάλαβα ότι αυτό είναι πολύ άσχημο..Ο κολλητός μου από την άλλη παρότι είναι Λέων, μπορεί να συρθεί στο πάτωμα για μια κοπέλα κι ας το παίζει σκληρός (στους άλλους όχι σε εμένα). Σήμερα για παράδειγμα μου ζήτησε τη συμβουλή του για να τον συγχωρέσει η κοπέλα του για μια βλακεία και ενώ του έστειλα ένα κατεβατό, μέσα στο οποίο αναγνωρίζω μεν το λάθος, αλλά της πετάω εμφανέστατα το μπαλάκι, εκείνος το μετέτρεψε σε ένα ξερατό αναξιοπρέπειας, για εμένα, που μάλιστα ξεκινούσε με την σιχαμένη φράση.."ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ" ΥΓ. ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ..
4
 
 
 
 
σχόλια
Ας γινει ενας συνασπισμος καθαροαιμων λεοντων. Ας μαζευτουμε ολοι εμεις να μαθουμε στου αλλους πως να μην ζητουν συγγνωμη.Χαχαχαχαχαχα??Περα απο την πλακα συμφωνω απολυτα με οσα λες. Τι να κανουμε....;Βεβαια υπαρχει και χειροτερο απο το να ζηταμε συγγνωμη."Να κανουμε την καρδια μας ενα μειγμα πετρας -ατσαλιου, να ζηταμε συγγνωμη και ενω νομιζουμε οτι ο αλλος θα το ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ και θα κατανοησει σε τι συγκρουση ηλθαμε με τον εσωτερικο μας κοσμο.... Μας λεει "οχι," (τι λεξη ειναι αυτη; νομιζα οτιονο εμεις τη χρησιμοποιουμε) " οχι δε σε συγχωρω" Και εμεις μετα καθομαστε και μονολογουμε "δε φταιει κανεις αλλος, εγω φταιω, εγω φταιω που εριξα τα μουτρα και ξεφτίλιστηκα......γιατι; για να μην το εκτιμησει..... Καταλαβες; πολυ αερα εχει παρει, ποιος/α νομιζει οτι ειναι; Νομιζω παραγνωριστηκαμε.....αμα ξαναζητησω εγω συγγνωμη να μου γραψεις."ΧαχαχαχαχαχσχαχαχαΣε ολα αυτο που γραφω υπαρχει βεβαια αυτοσαρκασμος.... Αλλα ειναι ενα κομματι της πραγματικοτητας. Εμεις οι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ" λεοντες και καταλαβαινουμε τα λαθη μας (καλα οχι και ολα) αν και τι λεω εμεις δεν κανουμε λαθη (????χαχαχαχαχαχα) και ξερουμε ποτε πρεπει να ζηταμε συγγνωμη. Απλως τις περισσοτερες φορες δεν το κανουμε.
Scroll to top icon