ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2019 | 21:51

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ

σε λαθος εποχη,..δεν μου αρεσει η επικοινωνια μεσα απο σοσιαλ ουτε η γνωριμια απο εκει..Δεν το θεωρω φυσιολογικο..Το ξερω οτι ειμαι απροσαρμοστη εκτος εποχης αντικοινωνικη αλλα δεν μπορω να αλλαξω...Θελω φλερτ θελω να μιλαμε και να κοιταζομαστε.. Θελω να νιωθω αυτην την ντροπαλοτητα και την αμηχανια οταν σε πλησιαζει καποιος αγνωστος και σου μιλαει...Ολοι μου λενε οτι το φλερτ εχει πεθανει ο κοσμος βγαινει εξω για να πουλησει μουρι και ολοι ειναι με ενα κινητο στο χεερι και οταν ερθει και σου μιλησει αντι να σε ξαναδει θα προτεινει να ανταλλαξεις facebook...Υπαρχουν αλλοι αλλες που αισθανονται το ιδιο η εγω εχω το ¨¨προβλημᨨ;;;
9
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν και άλλοι πολλοί σαν εσένα οπότε μην ανησυχείς. Απλά είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά οτι οι περισσότεροι άνθρωποι ακολουθουν την μάζα, εξού και αυτό το χάλι που βλέπεις έξω.
Κοίτα κι εγώ έξω έχω το κινητό μου σαν προέκταση του χεριού μου όταν είμαι μόνη και πηγαινοερχομαι με τα μμμ, έχει μια λογική γιατί βαριέσαι και χάνεις χρόνο και έχεις ένα εύκολο μέσο. Άλλοι (και μπράβο τους) είναι πιστοί στα βιβλία και κάπως έτσι την παλεύουμε.Τώρα ο τρόπος πρώτης επαφής εμένα δεν με προβληματίζει. Δηλαδή μπορεί να σου κάνει ένα κλικαρισμα για χι-ψι λόγους κάποιος που δεν έχεις δει από κοντά στην αρχή και να υπάρξει και στη συνέχεια. Όμως απ' όπου κι αν ξεκινάει χρειάζεται η συνέχεια επαφή από κοντά και χωρίς οθόνες ανάμεσά σας, αλλιώς ο άλλος δεν ενδιαφέρεται.Νομίζω ότι είναι αρκετός κόσμος που δεν τρελαίνεται με τα κονε μέσω σοσιαλ. Δεν ξέρω κιόλας τι επιβεβαίωση μπορείς να νιώσεις επειδή αρέσει μια φωτογραφία σου συγκριτικά με το να σε κοιτάει ο άλλος και να βλέπεις ότι του αρέσεις. Δηλαδή και για την ματαιοδοξία της υπόθεσης αυτό το παιχνίδι που γίνεται για να έχει ο κόσμος θαυμαστές, αν δεν βγάζεις λεφτά απ' αυτό, μου φαίνεται χαζό. Αλλα τις γνωριμίες μέσω σοσιαλ δεν θα τις απέρριπτα. Κι εδώ έχουμε μια αλληλεπιδραση άτομα μέσω διαδικτύου, δηλαδή είναι λίγο αντιφατικό να τα θαβουμε όλα.
Από τότε που η ματαιοπονία και η μισαλλοδοξία ικανοποιούνται από μερικα likes, το φυσιολογικό έγινε "αντικοινωνικό" και "απροσάρμοστο". Συνέχισε να ζεις, να γνωρίζεσαι, να επικοινωνείς και να ερωτεύεσαι εκεί έξω αντί να υπακούς σε εντολές πληκτρολογίων σαν άβουλη μηχανή.
Το σημασία έχει τι θα ανταλλαξεις με τον άλλον από την στιγμή που σου αρέσει κάποιος; Δεν έχω ακούσει ποτέ κάποια γυναίκα να απορρίπτει έναν αρρενωπό άντρα επειδή της ζήτησε facebook. Επίσης τα social είναι το πιο εύκολο μέσο να γνωρίσεις αυτό που πραγματικά γουστάρεις. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Ειδικά αν είσαι γυναίκα που την ίδια μέρα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές ενώ έξω δεν έχεις. Για τον άντρα είναι πολύ εύκολο να βρει κάτι μέσω social αν είναι εμφανίσιμος.
Scroll to top icon