ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2019 | 11:46

Μόνο εγώ;

Είμαι φοιτητής και έφυγα απο Αθηνα για να ψηφίσω. Πραγματικά, απορώ. Οι γονείς μου και η αδερφή μου ( ειναι 23) επι μια ώρα σχολίαζαν τα πάντα και η αδερφή μου μάλιστα ρωτούσε να μάθει για οποιονδήποτε έβλεπε να περνάει απο μπροστά μας , είτε πεζός ειτε με αυτοκίνητο. π.χ ποια/ός είναι, πού μενει , εχει οικογένεια, δουλεύει και φυσικά καποια κουτσομπολιά. Μέχρι και για κάποιους γυφτους ρώτησε. Είμαι ο μόνος που δεν βρίσκει κανενα απολύτως ενδιαφέρον σε αυτά; δεν με ενδιαφέρει καθόλου να μαθω για τους χωριανούς και ουτε θελω να με ξέρουν. Απλώς νιώθω κάπως περίεργα, δηλαδή την μια μέρα να ειμαι στο Πανεπιστήμιο και να μιλάω για φιλοσοφικά ζητηματα και την αλλη να αναλύω τους λόγους για τους οποίους εμεινε ανύπαντρη ( μεγάλη συμφορά) η γειτόνισσα. Ή εχω συνηθίσει στην Αθήνα ή κατι αλλαξε προς το χειρότερο...( δεν το παίζω ανώτερος , απλώς θεωρώ ότι υπάρχουν και αλλα θέματα να συζητήσει κάνεις ειδικά οταν εισαι νέος)
2
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο να ξέρεις τους γείτονες και τους συγχωριανούς σου και γιατί όχι να έχετε κάποιες έστω τυπικές σχέσεις και άλλο να τους κουτσομπολεύεις. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με εσένα αλλά είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Scroll to top icon