ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2019 | 21:15

Τη γνώμη σας

Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Πιστεύετε ότι ένας άντρας στα 50 και κάτι,γίνεται να νιώσει πάλι ερωτευμένος και ειδικά με κάποια πολύ μικρότερη? Βγαίνουμε 8 μήνες μαζι και μου λέει ότι πρώτα υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη και σιγά σιγα έρχεται ο έρωτας.Προσπαθώ να τον κάνω να γελάει όσο μπιρω,όπως και αυτός το ίδιο φυσικά και προσπαθώ να τον στηρίζω καθώς έχει κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.Εκτός και αν επειδή βγήκε από δύσκολο γάμο,δε μπορεί πλέον να δεθεί συναισθηματικά. Γιατί πρόσφατα μου έλεγε ότι τα έδωσε όλα στο γάμο του και πλέον φοβάται να ανοιχτεί και να κάνει το ίδιο λάθος.(από τα 23 ήταν μαζί).
2
 
 
 
 
σχόλια
Ότι γίνεται, γίνεται. Δεν χρειάζεται τεκμηρίωση, το βλέπουμε γύρω μας.Αυτό που είναι κάπως ζόρικο είναι οι επιμέρους συνθήκες. Ο μεγαλύτερος έχει το "πάνω χέρι" επειδή έχει ξαναδει το έργο.Το οτι ο συγκεκριμένος δεν σου πουλάει έρωτα είναι και καλό, και κακό, πάντως.Καλό επειδή δεν σε γεμίζει παραμύθι για να κάνει το γούστο του, φουσκώνοντάς σε με υπερβολικές προσδοκίες. Κακό επειδή το παραμυθάκι (ή και η αλήθεια ενίοτε) του "πληγωνένου μοσχαριού" λέγεται συχνότερα για αποποίηση ευθύνης: δεν μπορείς να ζητήσεις κατόπιν τα ρέστα από κάποιον που δεν υποσχέθηκε τίποτα! Εσύ τον ξέρεις, εσύ θα κρίνεις. Απλώς κράτα μιξρό καλάθι.
Scroll to top icon