ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2019 | 15:49

Γιατί?

Γιατί; Γιατι να έχει τοοοοση σημασία αν μια κοπέλα διαθέτει στήθος, οπίσθια κλπ...γιατι δεν ενδιαφέρει τους άντρες τίποτα άλλο πέρα από αυτό;
8
 
 
 
 
σχόλια
Όχι ρε, κάποιοι είναι ρομαντικοί και δίνουν βάση στο πρόσωπο. :Ρ (όταν λέτε μλκς τι να πω;)Βαρεθήκαμε λίγο αυτό το θέμα όπως κι εκείνους που αρνούνται πως βλέπουμε τον άλλον πρώτα και μας έλκει αρχικά οπτικά. Εντ οφ στόρι.
Γιατί αν δεν έχεις τίποτα άλλο καλό να δείξεις ,όπως αυτοπεποίθηση, ασφάλεια και σιγουριά για τον εαυτό σου ,θα ψάχνουν μόνο τα σωματικα προσόντα που διαθέτεις. Είμαστε αυτό που εκπέμπουμε προς τους άλλους.
Δεν έχουν τόοοοση σημασία καλή μου. Και δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο, δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτιμήσεις. Υπάρχουν και οι άντρες, οι άνθρωποι που θα σε αγαπήσουν και θα σε βρίσκουν πανέμορφη ακριβώς όπως είσαι! Απλά για να σε αγαπήσει ένας τέτοιος άντρας, ίσως χρειάζεται να σε αγαπήσεις εσύ. Να σε αποδεχτείς, να αποδεχτείς το σώμα σου εσύ η ίδια!
Μας ενδιαφέρουν πολλά πράγματα. Μας αδικείς αγαπητή. Αλλά είμαστε και οπτικοί τύποι ταυτόχρονα και όπως και να το κανείς ο εσωτερικός κόσμος δεν φαίνεται αμέσως.
Γιατί πλέον δεν υπάρχουν (πολλοί) καλλιεργημένοι άνθρωποι. Εν έτη 2019, οι άνθρωποι κοιτάνε μόνο να μοιάζουν σαν μοντέλα γιατί μόνο έτσι παίρνουν προσοχή και «αγάπη». Και δυστυχώς δεν ισχύει μόνο στους άντρες αλλά και στις γυναίκες. Μια μαζα, χωρίς κριτική σκέψη, χωρίς μυαλό και χωρίς προσωπικότητα τι περιμένεις να κοιτάξει; Την καλλιεργημένη κοπέλα που διαβαζει βιβλία ή εκείνη που ποζάρει γυμνή με αυτά; Ψάξε να βρεις τους λίγους που διαφέρουν, η μόνη σωτηρία.
Είναι δυνατόν να διαχωρίζονται έτσι απλουστευτικά οι "καλλιεργημένες" και οι "μοντελοεικονίζουσες"; Εγώ βλέπω αρκετές που δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Και σίγουρα υπάρχουν άλλες που τα συνδυάζουν.
Scroll to top icon