ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2019 | 17:02

αδικια

Νιωθω αδικημενη απο ατομα που ειχα ψηλα και υπολογιζα πολυ σ αυτα.αλλα τελικα με αδειασανε.πως ξεχνιεται αυτο το συναισθημα τις απογοητευσης.ειναι εντονο συναισθημα και δεν ξεχνιεται ακομα και αν περασαν 2 χρονια
4
 
 
 
 
σχόλια
Το προβλημα δεν ειναι τι σου εκαναν αλλα πως αντιδρας σε αυτο. Φταις για αυτο που σου εκαναν; Αν ναι,διορθωσε το,μην επαναλαβεις οτι εκανες και τους απομακρυνες,ζητα συγγνωμη. Αν παλι οχι, δικο τους προβλημα,δεν μπορεις να κανεις κατι,δεν σημαινει κατι για την αξια σου.
Αν νιώθεις ότι κάτι δεν μπορείς να το διαχειριστείς και βλέπεις και περνάει ο χρόνος και μένει μέσα σου σαν τραύμα, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε ειδικό. Να κάνεις κάποιες συνεδρίες ώστε να μάθεις να το διαχειρίζεσαι.
Δεν ξέρω πώς ξεχνιέται, αλλά αποκαλύπτει ότι εδώ και δύο χρόνια είσαι ανίκανη (και όχι αδικημένη) να καταφέρεις κάτι αξιόλογο μόνη σου.Καν' το γαργάρα, λοιπόν, και ξέχνα το.Α! Το είδες; Έδωσα λύση!
Scroll to top icon