ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2019 | 12:21

Η κατάσταση είναι πολυυυυ μπερδεμένη!

Όταν ξεκίνησα να κάνω σχέση με έναν νεαρό μιλούσαμε για αρκετό διάστημα μετά σταματήσαμε γιατι υπήρξε κάποιο πρόβλημα και με άφησε για να μην με εκθέσει στην οικογένια μου, μετά γνώρισα τον νεαρό που μέχρι και σήμερα είμαστε μαζί( 5χρονια συνολικά)...Ενώ έχω τη σχέση μου, κρατάμε ακόμα επαφές με εκείνο το "απωθημένο"...Ενώ αγαπώ τη σχέση μου και κάνω τα πάντα για να είμαστε καλά, νιώθω όμως ακόμη ερωτευμένη με το "απωθημένο"....αισθανεται και εκείνος κάποια πράγματα ακόμη κι αν δεν τα εκφράζει...μετά από 5 χρόνια γνωριμίας δεν είχαμε κάνει κάτι ερωτικό, όμως για πρώτη φορά προχωρήσαμε πέρυσι! Τα πράγματα, τα συναισθήματα είναι πολύ μπερδεμένα και ζητώ τη βοήθεια σας!
3
 
 
 
 
σχόλια
Να σε καλύπτουμε στον νυν που είναι τάρανδος; Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία που τα θέλει όλα και εύκολα. Βασικά όλοι έτσι τα θέλουμε, απλά κάποιοι νιώθουν καλύτερα όταν είναι ενταξει απέναντι στους άλλους. Εσύ όχι. Οπότε τι να σου πω, ανήκω στην μεριά αυτόν που θέλουν να λουστεις κι εσύ κάποιες ΑΣΧΗΜΕΣ συνέπειες από τις πράξεις σου κι ανάλογες βεβαίως.Ας σε βοηθήσουν οι άλλοι.
Scroll to top icon