ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2019 | 16:06

Είμαστε και εμείς οι κοκαλιαρες

Είμαι 18 ετων 1.70 και 45 κιλά, χωρίς στήθος,οπίσθια κτλ... για το ύψος μου πολυυυυ αδύνατη! Έχω ακούσει να με λένε κοκαλιαρα, σκιαχτρο και τα συναφή! Όσο για τους άντρες; Εντελώς αδιάφορη, για τους προφανής λόγους! Πώς να μην εχω κόμπλεξ μετά; Με τη διαθεση να παω παραλια; Και το χειρότερο; και οι δύο κολλητές μου είναι κούκλες, με ΓΕΜΑΤΑ προσόντα και όπου περάσουν και σταθούν κάνουν θραύση...Εγώ πάλι είμαι το καχεκτικο της υπόθεσης...Τι να πω και τι να κάνω! Απογοήτευση!
12
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι οι φίλες σου είναι κούκλες, δε σημαίνει ότι δεν είσαι κι εσύ μια πολλή όμορφη κοπέλα! Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου γλυκιά μου, ο καθένας μας είναι μοναδικός, δε γίνεται να συγκρίνεις κάτι που είναι μοναδικό. Το σώμα σου είναι υπέροχο ακριβώς όπως είναι. Πίστεψε με, ο,τι σώμα κι αν είχες, θα βρισκόντουσαν πάλι άνθρωποι οι οποίοι θα σε ήθελαν κάπως αλλιώς. Τι σε νοιάζει; Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις εσύ για αυτό; Αυτό είναι το σώμα σου, σου δόθηκε και έχει ανάγκη την αγάπη σου και την αποδοχή σου! Όλα τα σώματα έχουν τη χάρη τους, και το δικό σου ψιλολιγνο είναι σίγουρα πανέμορφο!
Εγώ σαν πρακτικό μυαλό που είμαι θα έλεγα να τονίσεις άλλα προσόντα σου. Οι άντρες εκτιμούμε πολύ ένα ζεστό χαμόγελο, μια γλυκιά κοπέλα, έναν ευχάριστο άνθρωπο με χιούμορ, δεκτικοτητα... Νταξ δε λέω μπορείς να αρχίσεις γυμναστήριο και διατροφή, αλλά αν το dna σου λέει αδύνατη, αδύνατη θα παραμείνεις. Και μη μασάς παιξε λίγο μπαλιτσα κι εσύ. Δείξε το ενδιαφέρον σου έστω και για πλάκα και όλο και κάτι θα πιαστεί.
Ψάξε,διάβασε,ασχολήσου,μάθε τι γυμναστική και κυρίως τι διατροφή χρειάζεται για να αυξήσεις το σωματικό σου βάρος, βάζοντας όμως μύες κυρίως στους γλουτούς.Πίστεψε μόνο και μόνο από την εμφάνιση που θα έχεις μετά η αυτοπεποίθηση θα είναι στα κόκκινα.Μεγάλο συν είναι κι ότι,η γυμναστική φτιάχνει τη διάθεση (ενδορφίνες κτλπ.)Έχω δει κοπέλες στο γυμναστήριο να μεταμορφώνονται κυριολεκτικά.Αν έχεις υπομονή και θέληση όλα γίνονται.
Συμφωνώ για τη γυμναστική. Αν είσαι τόσο τυχερή (γιατί τύχη είναι πίστεψέ με) να είσαι τόσο αδυνατούλα από φυσικού σου, με άσκησεις ενδυνάμωσης- βάρη θα έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Αμα αποκτησεις λιγο αυτοπεποιθηση και αγαπησεις τον εαυτο σου οπως ειναι (οπως πρεπει να κανει καθε ανθρωπος αλλωστε) θα δεις διαφορα, ακομα και με τους αντρες.Αν θες μπες στο προφιλ μου, δες το μειλ μου και στειλε μου να το συζητησουμε εκει.
Εάν δε σου αρέσει το σώμα σου, γυμνασου...Το ίδιο που νιώθεις νιώθουν εκατομμύρια άλλοι/ες για πολλούς λόγους...Τουλάχιστον εσύ με γυμναστική θα μπορέσεις να χτίσεις και να σμιλεψει το σώμα σου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon